De leukste kerstdecoratie op een rijtje!

Ja je ziet het goed aan de titel: de leukste Kerstdecoratie op een rijtje! De ene denkt nu: leuk! en de ander kijkt vol afschuw nu al mee voor straks. Ieder zijn eigen mening toch? Zelf wordt ik zo blij van kerst ik kan het niet goed uitleggen, kerst betekend toch wel gezelligheid met familie en/of kennissen en misschien zelfs wel vrienden. Ik wordt er gewoon zo blij van dat ik eind van de maand al mijn kerstboom neer ga zetten. Voor die mensen.. kijk alvast eventjes verder.

Verklaar me maar voor gek, maar zelf heb ik geen kinderen dus ik hoef sinterklaas ook niet te vieren. En als je je eigenlijk al beseft dat iets meer als 2 maanden alweer we allemaal aan het kerstdiner zitten. Tja, het gaat gewoon veelsste snel! En daarom vindt ik dat het al tijd werd om inspiratie op te doen voor de kerst.

Hieronder heb ik een aantal leuke decoratie voor de kerst op een rijtje gezet, ik hoor ook graag wanneer jij aan de kerst gaat beginnen! Laat het achter in de reactie’s. Veel kijkplezier:

 

- Voor de bronnen van de foto's, klik op de afbeeldingen

 

– Voor de bronnen van de foto’s, klik op de afbeeldingen

 

Klik op de foto’s voor de bronnen, afbeeldingen komen van: Pinterest.com

 

Je kunt wel zeggen dat ik een beetje doorgeslagen ben, vooral met kerst. Niks is gek genoeg voor mij, wie is het hier ook met mij eens? Kerst geeft je gewoon een fijn gevoel, een gevoel dat je eigenlijk iedere dag wel wilt hebben. Eind oktober/begin november staat mijn kerstboom er al, iedergeval dat denk ik wel. Wanneer staat jou kerstboom er? of bij je ouders? Ik hoor het graag!

Vraagje aan jullie

Omdat ik eind deze maand mijn ‘huisje’ ga omtoveren in een kersthuis, haha! Was mijn vraag aan jou: moet ik mijn ‘blog’ dan ook omtoveren tot een kerstpaleis? Ik ga dan alles veranderen in iets heel moois, ik hang zelfs de slingers uit als het moet. Ik hoor graag wanneer jij dit een goede timing vindt.

Wanneer begin jij met de kerst? Ik hoor het graag! Overigens hoor ik graag of jij ook zo gek bent van de kerst..


liefs, mellaah

 1. Sheila Olson zegt

  Love the rustic simplicity! Things you probably have around the house. Thanks for the ideas!

 2. Justine zegt

  Absolutely beautiful, you have just made me smile … thank you xx

 3. Sue zegt

  You are so talented ! Thank you for sharing. Would like to try some of these if you dont mind.

 4. Jeannette Gravett zegt

  These are beautiful ideas – simple and classy. I feel inspired and will use some of them. Thank you!

  1. Mellanie zegt

   No thanks ;-)!

 5. Meryl zegt

  Just love all of your lovely items.Thank you for sharing

  1. Mellanie zegt

   Thanks Meryl!! 🙂

 6. Debi Angilletta zegt

  Lovely ideas for Christmas! Thank you for sharing them!

 7. Zina helping dog zegt

  Deze blog werd me toe geroepen! Toen ik deze morgen opstond was de kerstdrang zeer groot aanwezig. Spijtig genoeg verward dit de kids te veel en moeten we nog wat wachten. Maar het kerstschoppen wordt stiekem al gedaan

  Maar eerst nog de sint

  1. Mellanie zegt

   Wat leuk!

 8. Christmass Carol zegt

  Hier ben ik,ook al bezig met de voorbereidingen van kerst.
  Eerst de buitenkant versieren, dan de lichtjes nakijken of ze nog goed zijn. Dan de huiskamer, eetkamer,gang,keuken lichtjes, Ja je leest het goed zelfs de wc is versierd met kerst.
  We hebben een automatische licht schakelaar,die aangaat als je in de wc binnenkomt.
  En met kerst hebben we kerstliedjes die dan afspelen in de wc.
  Dan begin ik met de uitnodigingen, menu samen stellen, servies na kijken.
  KERSTSTRESS KENNEN,WE ZEKER NIET!!!!!

  1. Mellanie zegt

   Ahhhh wat leuk!! 🙂

 9. Irma zegt

  Jaaaaa gezellig! Ik ben gek op de kerstperiode (sinterklaas ook!I) Gewoon de gezelligheid..heerlijk!

  1. Mellanie zegt

   AHHHHH ik ook! 🙂

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.