Laden...

Keune Foam conditioner en shampoo

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Zelf heb ik ooit een basis kappersopleiding gedaan, omdat ik zo met me haar bezig was leek het me leuk om ook een diploma te halen deze heb ik ook behaald. In het dagelijks leven ben ik vooral nu nog bezig met mijn eigen haar te verven. 

Zelf heb ik denk ik al 50 keer mijn haar geverfd, ik weet het eigenlijk niet zeker maar het zal wel vaak gebeurd zijn.

Zwart, roze en paars, rood en bruin tot groen heb ik allemaal wel gehad. Gelukkig hou ik het de laatste tijd bij mijn blonde haren en soms wissel ik het af met een licht bruine kleur: zo kan ik het in de zomer sneller blond maken en niet te hoeven ontkleuren. Fijn!

Vandaag kreeg ik een pakketje van Keune Haircosmetics. Een merk die ik vaker onder de loep had genomen op mijn blog. Maar waarom vind ik Keune zo’n fijn merk?

Keune is te koop bij je lokale kapper; wat ik ene kant een pluspunt vind maar ook jammer. Ik vind dat Keune ook eigenlijk bij je drogisterij verkocht moet worden. Omdat ik vaker Keune onder de loep heb genomen ga ik maar direct aan de slag met mijn nieuwe aanwinsten.

Keune komt met een nieuwe lijn ‘So Pure’ deze lijn bevat 100% plantenextracten. Door de plantenextracten ervaar je een wellness ervaring in je eigen douche volgens Keune. Het maakt in ieder geval erg benieuwd bij het proberen van deze producten.

Wat ik de laatste tijd echt een trend vind op verzorgingsgebied is een Foam. Nu komt Keune dus ook met een foam-conditioner. Nou heb ik zelf al verschillende foams uitgeprobeerd van Body Lotions tot Shower Foams maar nog nooit een Conditioner die je haar moet verzorgen? Deze conditioner is parabenen vrij en is geschikt voor fijn en lackluster haar. Toen ik eenmaal aan de slag ging met het product ruik ik gelijk de limoen en palmrosa die een natuurlijke geur afgeeft. Het verzorgt mijn haar goed door de Argan Olie die in het product zit.

Deze shampoo is geen foam maar werkt wel erg fijn door dezelfde ingrediënten. Deze shampoo is naast ook parabenen vrij te zijn, ook sulfaat vrij. En zorgt ervoor dat mijn haar direct zacht en voller aanvoelt. Aanrader dus voor fijn haar.

De producten van Keune zijn erg fijn en goed en verzorgend voor mijn fijne haar. De shampoo is €19,95 en conditioner is €20,40.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie