Laden...

klein maar fijn oogpallet van Maybelline

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst kreeg ik dit Palette opgestuurd via BeautyInStyle van Maybelline! Ik review het Eyestudio Pallette nummer 90. Irisistible Ivy, een supermooi palette maar ook heel simpel. Vier hele mooie kleuren in een simpel doosje. Ik vind dit soort Palette’s veel handiger, want je kunt ze namelijk onderweg in je tas stoppen. Zo kun je altijd je make-up bijwerken, overal en nergens. Handig!

Sinds ik een samenwerking ben aangegaan met BeautyInStyle ben ik me eindelijk meer gaan verdiepen in Make-up, iets wat ik al een tijdje weer wilde doen. In het blogperiode van mijn blog hielt ik me vooral bezig met Beauty en Fashion iets wat ik de laatste tijd maar af en toe doe. Toch wil ik heel graag meer van dat soort artikels maken! 🙂 Nu kan ik me helemaal uitleven, Yes!

Webshop BeautyInStyle

BeautyInStyle heeft verschillende merken in hun webshop staan zoals: Maybelline, Max Factor, Loreal, Rimmel, Bourjois en Revlon maar ook veel meer merken kun je bij hun terecht. Heb je nog nooit eerder gehoord van BeautyInStyle? Beauty Liefhebsters opgelet! Want deze webshop heeft echt alles wat je nodig hebt! En dit zeg ik niet zomaar. Bekijk snel mijn review! Bekijk dan ook even deze review hieronder:

Maybelline Eyestudio

Laatst kreeg ik weer wat leuks opgestuurd van BeautyInStyle. Deze Webshop heeft echt alles waar Make-up liefhebbers blij van worden, en ik ben een van die liefhebbers. Ik heb een palette gekregen van BeautyInStyle maar Maybelline heeft er nog veel meer, op de website van BeautyInStyle kun je ze allemaal vinden.

Maybelline zegt dat in het Palette edelstenen zit verwerkt, hoe dan?! vraag ik me af. Maar het geeft je wel die glow in je oogschaduw die elke vrouw mooi vindt. Op de webshop van BeautyInStyle kwam ik erachter dat ze 7 verschillende kleurtjes hadden, dus voor ieder wat wils! In het Palette zitten 4 verschillende kleuren, ik ging aan de slag met 2 kleuren:

Ik vind de bruine tinten heel erg mooi, maar zo vind ik de blauwe tint ook heel erg mooi. Eigenlijk is dit gewoon helemaal mijn palette. Dus ik ben tevreden! Ik vind het een mooie Palette, simpel maar je kunt het overal bij combineren.

Ook vind ik de prijs heel erg aantrekkelijk voor €8,49 – Actie! kun je dit palette al krijgen. Ik vind het een hele goede deal, en ik ben wel erg enthousiast als beautyliefhebster. Wat vinden jullie van dit palette? Laat het even achter in de comments.

€8,49 – Link

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie