Laden...

kleurlenzen zonder sterkte van Alensa.nl

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Ik ben altijd blij geweest met mijn oogkleur, helder blauw en als mijn humeur veranderd worden ze zelfs donkerblauw.

Naast dat ben ik altijd wel benieuwd geweest hoe een andere oogkleur mij staat. Wie niet eigenlijk? Daarom nam ik vandaag een bruine en groene ooglenzen onder de loep die ik via: Alensa.nl heb opgestuurd gekregen.

Helaas was ik niet in staat om de ooglenzen uit te proberen.. maar: ik kan natuurlijk wel een eerste impressie geven over de lenzen. Dus neem ik ze vandaag met jou onder de loep.

Ik koos voor en Bruine kleur en kreeg er eentje cadeau: een Groene oogkleur. Uiteraard nam ik lenzen zonder sterkte, maar je hebt ook lenzen mét sterkte bij Alensa.nl.

Zelf heb ik nooit ooglenzen gehad, ik wilde het wel maar had nooit tijd om ze om maat te laten maken.

Overigens heeft mijn moeder wel ooit lenzen gehad: daarom herken ik dit soort verpakkingen. Je kunt via Alensa meerdere ooglenzen in verschillende kleuren verkrijgen:

  1. Blauw én Saffier Blauw
  2. Bruin
  3. Groen én Helder Groen

Ik kreeg 10 (bruine) lenzen opgestuurd, die je dagelijks kunt dragen op ‘een gezonde manier’. Er zitten in mijn lenzen zoals ik zei géén sterktes maar ze zijn overigens wel met UV filter beschermt. Iets wat ik apart vind, maar alles is meegenomen voor gezonde ogen. Zoals alle andere lenzen kun je hier niet mee slapen, en dien je de lenzen voordat je gaat slapen en je gezicht gaat reinigen het uit te doen.

Natuurlijk heb de lenzen heel eventjes ingehad: mijn ogen moesten heel erg wennen. Dus: heb ik ze snel er weer eruit gehaald daarom heb ik ook geen foto’s kunnen maken. Iets wat ik zelf erg jammer vind. Naast dat stond het heel apart, eigenlijk stond het me wel. Excuus namens mij dat ik niet eventjes een foto kon laten zien. Ik kan nu slecht een impressie geven met mijn woorden.

Naast dat heeft Alensa verschillende soorten en kleuren lenzen die mij erg aanspreken. Het zit goed verpakt en de gebruiksaanwijzingen die erbij zitten geven mij een goed en vertrouwd gevoel. Fijn! en goedgekeurd dus.

€ 9,80 per doosje via https://www.alensa.nl/topvue-color-daily-zonder-sterkte-10-lenzen

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg