Laden...

Kneipp amandel bloesem lijn

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst kreeg ik een leuk pakketje opgestuurd van Kneipp. Samen met Kneipp heb ik een hele leuke samenwerking.

Kneipp vindt ik persoonlijk de merk voor de lekkerste doucheproducten vooral de geuren zijn erg lekker. De citroen en de lavendel geuren zijn mijn favorieten. Ik kreeg laatst de nieuwe producten opgestuurd van Kneipp die begin januari op de markt komen. De verpakking trok mij onwijs aan omdat er allemaal hartjes opstonden. Aah! Dan maak je een meisje toch blij? Waarschijnlijk heb je de verpakking al voorbij zien komen op mijn Instagram.

Werking
Hoe werkt het? De foam kun je makkelijk gebruiken door hem onder water te gebruiken. De body lotion zit in een simpele tube, die kun je direct aanbrengen op de huid, Super Simpel! Ik hou gewoon van deze douche foams, eerst vond ik het niks maar als je het gebruikt vind ik het makkelijker werken dan normale douche producten.

Ik merk écht verschil. Mijn huid voelt gevoed, is lekker zacht, ruikt lekker en is lekker glad. Ik weet zeker dat deze fles voor ik het weet al op is. De olie is vrij dik. Eigenlijk precies hoe foam aanvoelt. Ik moet eerlijk toegeven: wat valt erover te zeggen? Gewoon fijn! Ik vind het een groot voordeel dat je na doucheproducten waarin olie verwerkt zit geen bodylotion of iets dergelijks nodig hebt. Als je je huid afspoelt en voorzichtig droog dept voel je namelijk dat er een fijn, zacht en soepel laagje op de huid is achtergebleven zonder te plakken.

De Geur
De amandelbloesem geur ruik je heel sterk en ik liet hem direct ook aan mijn moeder ruiken. Wow, het is niet te overheersend maar erg lekker. De geur is echt een vrouwelijke geur.

De Prijs
200 ml: €5,49.

Voordelen
Ruikt lekker – Maakt de huid zacht – Maakt de huid glad – Geeft voedend gevoel – Geen conserveermiddelen, minerale olie en kleurstoffen
Prima betaalbaar – Hydrateert en herstelt de huid – Zeepvrij – Niet op dieren getest

Verkooppunten
Te koop bij de Kruidvat en Trekpleiser. Vanaf begin januari bij alle drogisterijen in Nederland.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie