Laden...

Kneipp body lotion mousse met amandelbloesem en sheabutter

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Nu het wat kouder wordt vindt ik het fijn om mijn huid goed te verzorgen. Nou heb ik een aantal favorieten body lotion producten die ik in de wintermaanden gebruik, zo ook van het merk Kneipp.

Zo kreeg ik laatst een fijne Body Lotion Mousse opgestuurd met Amandelbloesem zoals je van Kneipp gewend bent, benieuwd of het product ook wat voor jou is?

Meerdere merken zijn overgegaan tot een mousse: maar in Body Lotion varianten had ik het van te voren nog nooit gezien. De producten van Kneipp zijn bedoelt voor een gevoelige huid: fijn want ik zit net tussen een té vette huid en een droge huid in daarom gebruik ik de producten van Kneipp dus graag.

Een mousse is altijd luchtig en fijn en snel aan te brengen op de huid, ik vindt zelf vooral het snelle fijn omdat ik ochtends niet altijd de tijd kan nemen om me eventjes in te smeren. En ik denk dat de meeste mensen bij het laatste zich wel in kunnen vinden. Zo kunnen we in een tempo ons verzorgen met een goed product.

Wat ik vooral bij dit product merk: is dat het me huid daadwerkelijk goed voedt. Daarentegen ruik je niet-al-te-sterke parfumlucht uit het product komen (wat ik persoonlijk fijner vindt, omdat het anders overheerst).

De amandelbloesem die in het product zit voedt de huid goed gecombineerd met oliën en sheabutter die je de wintermaanden goed laat doorkomen.

Goed om te weten is dat het product paraffine, siliconen en minerale olie vrij is. En geen kleur of conserveringsmiddelen bevat, daarom is het zo goed voor een gevoelige huid maar is ook fijn te gebruiken voor een droge huid net zoals mij: het trekt namelijk goed in en voelt als een extra laagje op de huid na het douchen of na een heerlijke bad is dit product zeker geschikt.

Je kunt dit product verkrijgen bij o.a. Kruidvat (v.a. 1 oktober dit jaar) voor een mooi prijsje van € 9,99 voor 200 ml.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg