Laden...

Kneipp seconde handcreme

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Ik hou ervan om nieuwe producten uit te proberen. Laatst kreeg ik een mailtje van Kneipp om deze handcrème uit te proberen! Handcrème, iedereen heeft het wel in huis of in haar tas zitten.

Iets waar ik eigenlijk niet zonder kan, maar veel te weinig gebruik. Ik ben altijd al fan geweest van de producten van Kneipp en daarom was ik ook heel erg benieuwd naar deze handcrème.

Seconde handcrème: Wat houdt dat precies in? Een handcrème die binnen een seconde in trok klinkt geweldig, maar misschien bedoelen ze wel dat je handen binnen een seconde verzorgd zijn.

Maar mijn wens wordt in vervulling gebracht, Kneipp beloofd dat deze handcrème snel intrekt, ideaal voor in je handtas dus! De handcrème ruikt heerlijk fris naar citroen met een romige mix van avocado die je heel subtiel ruikt.

Ideaal is dat Kneipp ook nog eens een heel voedend en lekker verzorgend product is. De handcrème bevat ingrediënten zoals: Avocado boter, Jojoba olie en Citroenverbena. Deze ingrediënten zorgen er voor dat je handen super snel en goed worden verzorgd. De tube is lekker aan de maat voor een handcrème en heeft een inhoud van 75 ml. De verpakking vindt ik er netjes uit zien, niks op aan te merken.

Als ik de handcrème uitsmeer ontstaat er een witte waas op mijn handen maar als je even door wrijft verdwijnt deze witte laag. Tijdens het inwrijven voelt de handcrème heel erg rijk en voedend aan en de handcréme voldoet aan mijn eisen hij ruikt lekker, en hij trekt snel in. Ik denk niet binnen een seconde maar wel erg snel. Een flesje heeft 75 ml en is te koop voor € 6,09 bij verschillende drogisterijen, supermarkten en online.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie