Laden...

Kneipp warm woods voor de man

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Ieder verzorgingsmerk heeft wel een vrouwenlijn, maar wist je dat niet alles gericht was op de mannen onder ons?

Kneipp heeft nu weer nieuwe producten toegevoegd aan hun mannenlijn: een douche foam die je o.a. ook terug ziet in de vrouwenlijn maar ook een 2-in-een douche ”warm woods”.

Zelf ben ik natuurlijk géén man, dus liet ik het deze keer weer over aan mijn stiefpapa.

Als sinds de beginperiode van mijn blog review ik producten van Kneipp. Kneipp en ik gaan (schijnbaar) goed samen, nou eigenlijk gewoon perfect. Vroeger wilde ik altijd van de heerlijke citroen (en ander heerlijk geurende) douche gels halen bij de ETOS. Het is gék dat ik nu hun producten mag reviewen zodra er weer iets op de markt is uitgebracht.

Kneipp staat daarom ook wel bekend om hun heerlijk ruikende producten. Nou is het vandaag natuurlijk Black Friday, dus krijg je als je producten uit deze mannenlijn van Kneipp besteld ook nog eens korting. Korting is niet alléén voor vrouwen..

Perspakketjes zijn niet alleen leuk om te krijgen sterker nog: de mooie verpakkingen is al een cadeau opzich. Eigenlijk wil ik iedereen met dit soort cadeautjes blij maken! Zo kreeg ik van Kneipp twee verschillende producten opgestuurd:

2-in-1 Douche Warm Woods

Deze heerlijke ruikende mannengeur kun je van veraf al ruiken. Zelfs vrouwen vinden hem lekker. In dit product zitten de geuren: cederhout en natuurlijke oliën die je daadwerkelijk ook echt ruikt. Zo liet ik mijn stiefpapa het uitproberen zoals ik in de inleiding vertelde: hij vind het een aparte geur niet de typische mannengeur die je in de meeste producten ruikt maar hij omschrijft het als een ”stoere” lucht. Goedgekeurd dus!

€ 5,49 nu met 40 procent korting in diverse webwinkels (tijdens Black Friday)

Shower Foam Ready To Go

Yes. Eindelijk hebben ze een Shower Foam voor mannen. Zelf kan ik echt niet meer zonder, omdat het gewoon lekker makkelijk is. Deze Shower Foam ruikt naar citroengras met een combinatie van guarana. In deze Shower Foam zit jojoba-olie verwerkt waardoor het ook nog eens voedt. Een frisse douche ervaring noemde mijn stiefpapa het!

€ 7,99 nu met 40 procent korting in diverse webwinkels (tijdens Black Friday)

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie