Laden...

koffiebonen van Segafredo

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Naast dat ik gisteren zei dat ik een theeleut ben, drink ik ook nog: Koffie!

Natuurlijk niet té veel omdat ik ook last krijg van trillingen, het klinkt misschien stom hoor! Maar dat heb ik zeg maar geërfd van mijn pa. Maar laten we het daar vandaag niet over hebben. Koffie vind ik echt lekker, midden op de dag.. ja dan heb ik het echt nodig om de dag door te komen! Het helpt me echt af en toe de dag door, wie heeft daar ook zo last van?

Wat voor soort machine gebruik jij?

Als jij koffie zet, wat voor soort machine gebruik je dan: een Dolce Gusto? of een Senseo? Of gebruik je een oudere apparaat, of zo’n eentje waar je bonen in kunt doen? Zelf heb ik een Dolce Gusto en een Illy (waar bonen in een cupje zitten), dus kon ik zelf niet de bonen uitproberen. En ging ik aan de slag bij mijn lieve schoonouders! Die wel zo’n koffiemachine hebben.

Nou mocht het zo zijn dat ik de kans kreeg om één kilo koffiebonen opgestuurd kreeg via EspressoKopen.nl. Ik blij natuurlijk! Maar daarvoor moest ik natuurlijk wel aan de slag met deze bonen, en dat doe ik natuurlijk met heel veel plezier voor jullie:

Ik mocht de koffiebonen uitproberen

Zelf kreeg ik Segafredo’s Crema Koffiebonen opgestuurd, minstens 1 kilo! Zodra ik aan de gang ging met deze koffiebonen, merkte ik direct dat deze bonen heerlijk ruikte precies zoals koffiebonen horen te zijn. Deze bonen geven net dat Crema smaakje aan je koffie, dit vind ik persoonlijk beter smaken dan bijvoorbeeld koffie uit een Senseo. Helaas heb ik geen ‘ruik’ knop op mijn blog (zal wel ideaal zijn!) Nee, ik raad iedereen deze koffie van Segafredo aan.

Via EspressoKopen.nl kun je voordelige ‘koffie’ producten vinden. Zo kun je deze koffiesoort al verkrijgen voor: € 10,95 op hun website verkrijgen, dat vind ik nou een goede deal! Naast dat is de service ook nog eens top: als je voor 16:00 besteld, heb je het de volgende dag al binnen. En vanaf € 50 gratis verzending. Ik raad daarom eens aan voor de ‘Koffieliefhebber’ om eens te kijken op deze site voor meerdere ‘koffiedeals!’.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg