Laden...

koperen aanwinst en kapstok van Eyoba

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Allereerst wil ik iedereen een fijne vakantie wensen, laatst postte ik een foto van mijn nieuwe kapstok op Facebook en Instagram. Een kapstok waarop ik een tijdje moest wachten, maar het was het helemaal waard.

Zoals jullie inmiddels wel weten hou ik van landelijk, het is gewoon een stijltje waar ik echt van hou. Deze kapstok is landelijk, en vandaag neem ik hem samen met iets kopers met jullie door.

Ik heb al een keertje eerder in het verleden met Eyoba samengewerkt, een fijn bedrijf met een hele goede klantenservice. Zo fijn dat ze binnen 24 uur reageren, ik hou hier echt van waarom moet je altijd zo lang wachten als het kort kan? Tja, sommige bedrijven willen het maar niet leren. Gelukkig is Eyoba een groot bedrijf met een goede missie: iedereen mooie en kwalitatief goede meubels leveren. Een missie en doel die mij heel erg aangrijpt.

Ik mocht twee leuke items uitzoeken; ik koos zelf voor een kapstok en een koperen klok. De koperen klok is echt een item waarop ik niet kon wachten om het in mijn huis te hangen. Hieronder neem ik de producten van Eyoba met je door:

Eindelijk mijn mooie kapstok

Een kapstok maakt je huis echt af, mijn gang was zo leeg zonder kapstok. Ik zeg eindelijk omdat ik 8 weken moest wachten, ik wist dit van te voren maar ik had tijdens de verhuizing ook alle tijd. En het was het helemaal waard, mooie spullen moet je nou eenmaal op wachten. Helaas maar het is waar.. Ik kan Eyoba niet genoeg bedanken hoe blij ik met deze nieuwe kapstok ben. Thanks Eyoba, mijn gang heeft een Eyecatcher erbij.

Kopere klok van Eyoba

Ik hou van koper, ik verwerk het in mijn huiskamer met allemaal kopere spulletjes en in mijn slaapkamer. Koper staat nou eenmaal bij neutrale tinten en dat heb ik ook in mijn nieuwe huisje. Koper vind ik nou eenmaal een hele leuke trend, en ik hoop ook dat het nog een aantal jaren zo doorgaat. Het geeft je interieur sfeer waar ik heel erg blij mee ben, Thanks Eyoba. Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe blij ik met deze nieuwe aanwinsten ben, maar het is ook gewoon zo.

Welke kleuren verwerk jij in je eigen interieur?

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.