Laden...

koperen hanglampen van Directlampen

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Voordat ik op mezelf ben gegaan, kon ik niet wachten om mijn eigen interieur in te richten.

Ik kan echt me ogen uitkijken met bijvoorbeeld: Pinterest. Zo had ik voordat ik op mezelf ging wel een bepaald interieur in gedachten, zo moest er onder andere Koper in voorkomen. En vandaag zet ik een aantal punten op een rijtje waarom ik koper metallic kleuren/tinten zo geweldig vindt in het interieur.

Het geeft een warm accent

Ik hou van koele tonen in het interieur, maar als ik daarin kopertinten mag gebruiken vind ik dat helemaal geweldig het geeft namelijk echt een warm accent. Koper metallic en Rose Gold geven mij echt een beter gevoel als bruine tinten, ik wordt er serieus echt blij van wie heeft dit ook?

Het staat stoer

Naast dat het een warm accent geeft in je interieur geven Koper Metallic kleuren echt dat stoere gevoel in je interieur het valt op, en daarom gebruik ik het graag. Vooral met Koperen Pannen in je keuken geven echt dat stoere effect, althans dat vindt ik persoonlijk (nu nog eventjes sparen…)

Het geeft sfeer

Als je kopertinten gebruikt in je interieur zorgt dat voor meer sfeer dan iedereen denkt. Persoonlijk had ik een aantal koper items gescoord voordat ik op mezelf ging, ik wist eigenlijk niet precies hoe het stond. Behalve dan door alle foto’s van het internet. Het geeft serieus sfeer, ook in een interieur waar koele tonen of amper wat in staat.

Je maakt een statement

Pannen, kandelaars, kaarsen, lampen, hanglampen etc. etc. je kunt met verschillende items echt een statement maken in je interieur. Ik hou ervan dat je goed kunt laten zien waar je van houdt en een stoer effect in je interieur creëert.

Iedere keer als ik mijn verjaardag vier, zo was ik laatst jarig 31 augustus krijg ik complimenten over mijn koperen lampen. Zo had ik al een staande lamp via mijn blog gekregen, zo kreeg ik laatst een mailtje of ik nieuwe lampen wilde uitzoeken. Vlak voor mijn verjaardag kreeg ik mijn nieuwe aanwinsten opgestuurd.

31 augustus, de dag van mijn verjaardag had ik de lampen nog niet opgehangen. Mijn stiefvader had nog niet de tijd en was qua gezondheid er nog niet aan toe om mijn lampen op te hangen waardoor ze op mijn tafel lagen. Toen kreeg ik complimenten over mijn lampen, die ik al in bezit had maar ook over mijn nieuwe lampen die toen op tafel lagen. Wow, mooie lampen Mel!

Ik werd benaderd door Direct lampen of ik een paar mooie lampen uit wilde zoeken, ik had simpele witte lampen hangen hiervoor in mijn woon-en-achterkamer. Dus als ik iets kon vervangen door mooie koperen draad lampen, doe ik dat natuurlijk graag. Wie niet?

Zo kreeg ik dus verlichting woonkamer van Directlampen.nl opgestuurd, en mooie Eetkamerlampen van Directlampen.nl een mooie set dus. En natuurlijk geef ik graag mijn mening over deze nieuwe aanwinsten.

Zoals ik al in de titel zet, zijn het echt aanwinsten voor in iedereens interieur. Nou mag ik natuurlijk blogger zijn en deze lampen opgestuurd krijgen, maar ik gun het altijd een ander meer ook jullie. Maar alsnog moet ik deze lampen doornemen zodat iedereen een beetje een goede indruk krijgt over deze geweldige SALE lampen (die ik dus met een leuke korting heb kunnen krijgen!)

Ik hou van koper in het interieur zoals ik al zei, maar ik hou ook van draad lampen wat nou als je deze 2 dingen combineert? Dan krijg je deze mooie lampen. Het zijn namelijk niet lampen die iedereen 1,2,3 besteld maar het is zeker de moeite waard.

Ze lampen zijn erg stevig, en goed verpakt waardoor je echt moeite moet doen om deze lampen uit de verpakking te krijgen. Dit vind ik persoonlijk fijn omdat ik anders bang ben dat ze onderweg ergens kapot gaan.

Als je ze eenmaal uit de verpakking haalt, zie je dat deze lampen erg stevig zijn qua uiterlijk en het glas wat in de lamp bevindt. Toen ik ze zag was ik op slag verliefd.

Ik koos 2-soorten lampen, een grotere voor in mijn eetkamer en een kleinere voor in mijn woonkamer. En ik ben er echt heel erg blij mee, ook omdat ik ook nog eens korting op kreeg minstens bijna de helft.

  1. Stoere draadlamp Lumidem Hamar koper Ø25 cm € 59,95
  2. Industriele draadlamp Lumidem Hamar Ø25 cm € 59,95

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg