Laden...

krullen en volume mascara van Babor

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Als blogger krijg je vaker perspakketjes opgestuurd, groot of klein ik review ze allemaal.

Waarom zul je denken? omdat ik denk dat iedereen een goede impressie moet krijgen hoe ze werken.

Zo kreeg ik laatst een ‘klein maar fijn’ pakketje opgestuurd van Babor. Groot of klein, ik ben blij met wat ik krijg. Is toch een teken dat ik het ergens goed doe?

Zo kreeg ik laatst een Mascara van Babor opgestuurd: Babor komt namelijk met een nieuwe Mascara op de markt. Extra Curl & Volume Mascara die ik natuurlijk graag met jullie uittest.

Babor is een merk dat ik op make-up gebied graag gebruik. Gezichtsreiniging tot voor je gezicht en lichaam, ze hebben het allemaal.

Mij maak je blij met budget en merkproducten, een ‘merk’ betekend natuurlijk niks het moet ook goed werken. En Babor doet daar zeker hun best voor!

Nou weet ik dat iedere Mascara ongeveer dezelfde werking hebben. Door het borsteltje creëer je eigenlijk het gewenste effect.

Nou merk je echt wel verschil met Babor en budget Mascara’s (niet alle), maar Babor doet echt de moeite en steken dan ook echt hun liefde in hun producten. En dat zie ik graag terug.

Zo kreeg ik de Extra Curl en Volume Mascara opgestuurd: ze beloven een echte ‘Doll Eyes look” met dit product. Zal het echt werken?

Nou is het natuurlijk een Mascara, maar als het echt doet wat Babor ervan beloofd moet het wel een goede Mascara zijn. Volgens Babor moet je een echte ”curl-effect” creëren.

En ik moet zeggen het komt er in de buurt. Nou is het zeker beter dan de goedkopere mascara’s die er op de markt zijn, maar het is en blijft een mascara.

Ik denk dat het voor iedereen persoonlijk ligt of je jezelf in de watten wilt leggen, of niet. Zelf vind ik dat je jezelf zeker weleens in de watten mag leggen met iets moois.

Deze Extra Curl & Volume Mascara van Babor is verkrijgbaar online of in de bekende drogisterijen voor een adviesprijs van € 23,90 maar nu met Black Friday gaat er nog een leuke twintig procent van de prijs af.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.