Laden...

lachende boeddha Posters.nl

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Ik heb laatst wat mogen uitzoeken bij Posters.nl. Zoals jullie weten ben ik gek op Boeddha’s ik vindt het iets speciaal’s. Op Posters.nl zag ik een Boeddha Fotobehang. De website zag er onwijs goed uit netjes en overzichtelijk. Ik dacht laat ik het proberen.

De bestelling had ik binnen een dag binnen. Onwijs snelle service! Ik kreeg een XXL poster binnen netjes verpakt. Ik leek net een klein kind in de supermarkt: Posters.nl heeft onwijs veel leuke dingen.

Ik pakte de Poster uit en ik zag een grote XXL poster. De kwaliteit van de poster was ook nog eens goed. Ik had niet verwacht dat het zo goed uit eruit zag vooral om de prijs maar €20,- het is dus ook nog eens budget en het kan je kamer net afmaken.

Ik heb de poster in mijn werkkamer gehangen. Ik heb een te kleine kamer helaas om hem in te hangen. We zijn laatst verhuist naar een nieuwe woning dus de woning is nog niet helemaal af. In de gang hing nog helemaal niks en we zochten de perfecte poster of schilderij. Deze poster is dus perfect.

Posters.nl over hun bedrijf:

Posters.nl biedt haar klanten al jaren een zeer ruime keuze aan wanddecoratie. Hun assortiment bestaat o.a. uit tienduizenden posters, kunstdrukken en diverse soorten fotobehang. Posters.nl spant zich in om producten van goede kwaliteit te leveren. Hun service is ook nog eens snel en correct.

Ik zal zeker binnenkort weer bestellen bij Posters.nl.

De poster kun je hier bestellen. De poster is €20,- euro.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg