Laden...

lekkerste chai met espresso koffie

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Ik kreeg een mailtje om een ”Dirty Chai” uit te proberen, ik raakte benieuwd want ik vindt de titel al zo grappig.

Op dit moment ben ik ziek, en ik ontving dit pakketje met een hele leuke mok! De lepel vindt ik al superschattig hij is van hout met een gouden randje! De mok is van een heel mooi patroon lichtblauw, echt iets wat bij me past. Met deze leuke conclusie ging ik de Chai Espresso Bold proeven.

Chai is in Londen is het al hot en nu komt de trend ook naar Nederland overwaaien. Net zoals mij drinken er een meerdere mensen een paar koppen thee per dag, anderen kunnen niet zonder een kop koffie.

Desondanks reageren zowel koffie- als theedrinkers enthousiast en krijgen geen genoeg van de bijzondere smaak van de nieuwe Dirty Chai. Deze unieke innovatie van Celestial Seasonings is een blend van koffie en thee en kent heerlijke ondertonen van kardemom, kaneel en zwarte peper.

Dirty Chai is een fantastisch samenspel van het natuurlijke van thee en de kick van een lekkere kop koffie. Nog nooit werden deze twee samen gebracht om zowel koffie- als theeliefhebbers te bekoren. De drank kan op diverse manieren en naar eigen behoefte gedronken worden.

Drink Dirty Chai ‘au naturel’, met een scheut (plantaardige) melk of met toevoeging van honing, suiker of een andere zoetstof. Ook gekoeld met een schijfje citroen is deze Chai een lekker alternatief voor ice tea. Theesommelier Mariëlla Erkens: ‘Door de intensiteit van de kruidige smaken is Dirty Chai ook zeer geschikt om mee te koken’.

Vandaag Review ik dit product: Dirty Chai Thee met Dubbele Expresso. Hieronder probeer ik de Lekkerste Chai met Espresso Koffie:

Niet alleen is de Dirty Chai nieuw op de markt, Celestial Seasonings brengt een geheel nieuw Chai-gamma uit. De volledige range bestaat naast de Dirty Chai uit India Spice Chai, Coconut Thai Chai en Decaf India Spice Chai. Zoals we gewend zijn van Celestial Seasonings is ook de nieuwe Chai-range verkrijgbaar in een lieflijke, volledig biologisch afbreekbare verpakking. De thee is 100% natuurlijk, de ingrediënten zijn van de beste kwaliteit, afkomstig uit duurzame landbouw en er zijn geen kunstmatige geur-, kleur- of bewaarstoffen aan toegevoegd.

Pure filosofie

In 1969 ontdekten de negentienjarige Mo Siegel en zijn vriend Wyck Hay dat de bossen rondom Boulder in Colorado vol staan met verse kruiden. Samen met vrienden en echtgenotes plukten ze de kruiden en maakten een partij van hun allereerste kruidentheemelange, verpakt in handgenaaide katoenen zakjes. Vanuit een oude schuur breidden ze hun merk verder uit en bieden ze een thee voor elk moment van de dag.

Inmiddels maakt Celestial Seasonings deel uit van de Hain Celestial Groep, een bedrijf dat wereldwijd natuurlijke en biologische voedingsmiddelen produceert, distribueert en verkoopt. Deze voedingsmiddelen worden onder verscheidene merknamen op de markt gebracht, onder het motto: ‘A Healthier Way of Life™’. Enkele Hain Celestial-merken zijn Rice Dream, Terra, Celestial Seasonings, Ella’s Kitchen, Tilda, Roberton’s, Sun Pat en Hartley’s. Meer informatie via de website: www.celestialseasonings.eu.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

reacties

februari 15, 2016
0

Ik had hier ook nog nooit van gehoord, maar ben wel heel erg benieuwd geworden naar hoe dat het smaakt! Toch binnenkort eens uitproberen 😀
xo michelle

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: