Laden...

let iedereen op elkaar?

mellanie-persoonlijk

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst vertelde ik jullie over mijn angststoornis en paniekaanvallen. Ik krijg hier heel vaak last van als het heel erg druk is of in een drukke stad loop. Wat ik heel vaak denk als ik in de stad loop. Wat als ik nou flauwval? Raapt iemand me dan wel op, zien ze me wel liggen? Pikken ze dan geen spullen van me? Wat zullen ze wel niet van mij denken.

Door onze drukke bestaan lijkt het wel of het langs ons heen gaat. En niemand let meer op elkaar. Misschien zijn dit wel rare gedachtes van mij maar zo stom klinkt het toch niet? Zullen ze me dan helpen, of laten ze me liggen of blijven te kijken.

Als ik een paniekaanval krijg dan krijg ik het onwijs warm, me hard gaat kloppen alle mensen komen dan op mij af. En dan lijkt het heel erg dat niemand naar je omkijkt. Zijn we dan echt zo langs elkaar heen gaan lopen? Ik zou persoonlijk diegene helpen, maar misschien zou ik het dan toch niet doorhebben?

Ik ben zelf heel zorgzaam, en ik ben ook heel begaand als het slecht met diegene gaat. Ik weet hoe het voelt namelijk.

Waarom denkt niemand meer aan elkaar? Ik denk zelf dat ze zo naar zichzelf kijken en niet meer naar een ander. Als iemand iets heeft dan denken ze gelijk dat die persoon raar is en niks mee te maken willen hebben. Ik vind dat zo raar dat mensen dit al denken. Denk, is een keer hoe het voor jou is als je het hebt. Een paniekaanval is geen ziekte, het is te helpen maar je loopt er wel heel je leven mee en je moet er mee leren omgaan.

Ik denk dat we allemaal meer op elkaar moeten gaan letten, let niet op jezelf dat vindt ik persoonlijk heel egoïstisch. Ben ik de enige die zo denkt? Stel eens zelf voor als je iets heb en je loopt ermee, dan is het ook niet leuk dat iedereen je aankijkt. Let ook op je medemens! We zijn allemaal mensen, en we maken allemaal fouten! Of je nou wit, bruin, zwart of whatever bent. Let op elkaar!