Laden...

leuk boek over bloggen en vloggen

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Al een tijdje geleden mocht ik deze boek testen voor dat het werd verkocht. Helaas ben ik door mijn verhuizing er helemaal niet nog aan toe gekomen.. Excuses. Alsnog vond ik het een leuk boek, dat ik hem heel graag met jou wilde delen. Deze boek van Hetty van Aar genaamd ‘For Girls Only – Ellen in de spotlights‘ waarschijnlijk ken je deze serie misschien wel: dit is namelijk al deel 15! En vandaag laat ik weten wat ik er van vindt..

Een boek uit de reeks: ‘For Girls Only’

Tijdens de verhuizing heb ik dit boek met plezier doorgenomen. Het boek is namelijk heel makkelijk te lezen, en daarom had ik ook alle tijd om het goed door te nemen. Gelukkig maar! Want ik moet natuurlijk een goede review over het boek geven. Dit boek is de 15de deel uit een hele reeks aan ‘Girls only’ boeken, ik ken deze serie persoonlijk niet echt. De cover komt mij heel vaag voor.. Maar voor als je deze reeks nog niet kent is dit boek zeker wat voor jou!

Het boek gaat over Bloggen en Vloggen, iets wat iedereen hedendaags meemaakt. Zoals jij, jij leest nu mijn blog. Had je dit 10 jaar geleden ook gedaan? Waarschijnlijk niet.. tijden veranderen zo ook in boeken. Iedereen is meer aan het veranderen, en dat mag natuurlijk! Ik geef vandaag mijn eigen mening over het boek, ben je benieuwd?

Het boek leest heel makkelijk, en de leuke afbeeldingen die je naast de teksten vind vind ik heel erg leuk. Het boek gaat over bloggen en vloggen eigenlijk alles wat iedereen in deze tijd bezig houdt. Het is een super leuke boek, alleen moet ik wel zeggen dat ik het geen boek vind voor iemand van mijn leeftijd. Maar als je jonger bent dan is zeker deze boek wat voor jou!

Alsnog vind ik dit een super leuk boek, vooral dan onder de jongere categorie onder ons. Het is leuk om te lezen, en vooral ook te bekijken. Ellen maakt nogal wat mee in haar verhalen, wat dit boek ook heel erg boeit.

LTV, de lokale televisiezender, wil een miniserie maken over manege Het Hoefijzer. Ellen hoopt vurig dat zij er een rol in mag spelen. Maar dan verschijnt Nina. Zij moet en zal de hoofdrol krijgen – en daar heeft ze alles voor over. Op een dag krijgt Ellen een reactie op haar vlog: I’LL KILL YOU, BITCH! En het blijft niet bij mail alleen… Gelukkig heeft Ellen haar hartsvriendinnen, die haar steunen door dik en dun.

Prijs & Link: € 13,99 / Bol.com

Wie is er benieuwd naar dit boek om te lezen?

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

4 reacties

juli 28, 2016
0

Thanks darling!

juli 27, 2016
0

Looks like a pretty and interesting book. Lovely photos ♡ ◠‿◠

♡ * 3 delicious recipes * ♡

juli 3, 2016
0

Deze boeken lijken mij zeker handig! Fijn artikel.

juli 4, 2016
0

Dankje Gea! 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: