Leuke dingen die je kunt doen tijdens je vakantie

Het is vakantie (voor velen). Er is zoveel te doen in een vakantie, en daarom heb ik een lijstje gemaakt met een paar dingen die je kunt doen in je vakantie!

Pretpark

Deze vakantie ga ik naar Efteling en Walibi. Je kunt ook bijvoorbeeld naar Disney of een Movie Park gaan. Het kost wat maar dan heb je ook wat. Vroeger deed ik het altijd met mijn ouders maar je kunt bijvoorbeeld met je vriendinnen of vriend gaan. Plan een dagje weg en je zult zien dat je het leuk vindt.

Uit eten gaan

Ik zelf ga heel weinig uit eten. Uit eten gaan hoeft niet duur te zijn je hebt tegenwoordig ook de ”All you can eat” restaurants en die maar 25 euro per persoon kosten. En bovendien je hebt ook nog eens een gezellig avondje. Je kunt over alles kletsen en roddelen tijdens het eten.

Film

Dit kan thuis of in de bioscoop zijn. Maar in de bioscoop is het natuurlijk op een groter scherm. Thuis sluit ik altijd mijn laptop aan op de tv en kijk dan een film. Maar dat is natuurlijk niet zo groot als in de bioscoop!

Winkelen

Zelf woon ik in Den Haag een grote stad dus ik hoef niet veel te doen en dan ben ik in de stad! Den Haag is erg leuk als je wil gaan shoppen. Een nadeel ik moet het altijd vooruitplannen omdat met mijn paniekaanvallen en druktes niet samengaan. Maar je kunt bijvoorbeeld ook naar Amsterdam, Rotterdam of Utrecht gaan. Dit is erg leuk met je ouders of vriendinnen.

Slapen bij vriendinnen

Vroeger deed ik dit ook vaak. Je kunt dan gaan roddelen of vreemde mensen opbellen haha. Maar je kunt dan ook bijvoorbeeld een filmpje kijken of een spelletje gaan spelen. Een vriendin leid je altijd wel af!

Pinterest afstruimen

Op pinterest kijk ik voor interieur inspiratie of tattoo inspiratie wat ik dus laatst heb gedaan. Maar je kunt bijvoorbeeld ook leuke DIY projectjes opzoeken en proberen te maken. Bij mij mislukt het meestal maarja, het was wel leuk geprobeerd!

Wat doen jullie tijdens je vakantie?

8 reacties
 1. Lena zegt

  Winkelen dat doe ik altijd haha, of het nu vakantie is of niet!
  Een leuk lijstje, vooral naar een pretpark gaan, wil ik al lang eens doen. Ik wil al zo lang eens naar de Efteling! x

 2. alexa zegt

  Hahah deze dingen doe ik ook al op normale dagen, pretpark in de regen is niet echt een succes dus misschien als het lekker weer wordt..

 3. Ira zegt

  I love your post dear! Have a nice day:)

  http://www.bloglovin.com/blogs/printed-sea-3880191

 4. helpful site zegt

  I simply want to say I am just beginner to blogs and absolutely enjoyed you’re blog. More than likely I’m planning to bookmark your blog post . You absolutely come with excellent posts. Thanks for sharing with us your website page.

 5. nutritional information zegt

  Heya i am for the first time here. I found this board and I find It really useful & it helped me out a lot. I hope to give something back and help others like you helped me.

 6. insurance on a leased car zegt

  I used to be able to find good info from your content.|

 7. portable dishwasher kenmore zegt

  What would you like to see out of a creative writing short story?

 8. comparison auto insurance quotes zegt

  Very good information. Lucky me I discovered your website by chance (stumbleupon). I have bookmarked it for later!|

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.