Laden...

light handcreme van Sans Soucis

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Ik ben echt een Handcrème-persoon, het zit in mijn tas (voor onderweg) en het staat in mijn douche.

Ik vind het naast Bodylotion heerlijk om jezelf eventjes te verwennen. Vooral als je last hebt van (droge) gevoelige handen kan een handcrème dé uitkomst voor je zijn.. daarom neem ik de nieuwe (Light) Handcrème van Sans Soucis met jou onder de loep!

Nou zeg je vast: Huh, een Light handcrème? Ja, speciaal voor deze warme dagen heeft Sans Soucis een (zomer) Handcreme uitgebracht.

Fijn! Want je gaat geen dikke handcreme smeren in deze dagen. Daarom: vind lijkt me dit nu al een fijne handcreme omdat je deze makkelijk kunt meenemen en kunt gebruiken met zweethanden. Fijn!

Naast dat ik de beschrijving van het product al erg fijn vind, vond ik dat ik dit product uit moest proberen:

Geur, verpakking, en werking..

In deze ‘Handcrème’ zit Aloë Vera verwerkt, iets wat je tegenwoordig in meerdere producten voorbij ziet komen. Het zorgt er als het ware voor dat de crème luchtig en licht blijft. Overigens: zit er ook nog eens D-Panthenol in verwerkt voor de rode plekjes en irritaties. Klinkt erg fijn dus!

Normale cremes geven een ‘ dik textuur ‘ achter op mijn handen. Dit vind ik erg lekker, ja in de wintermaanden.

En in de zomerperiodes smeer ik eigenlijk amper: fijn dat er dan merken erop inspelen vooral voor de mensen die ervan houden om te smeren (Ja, serieus.. geen grap die heb je!)

Naast dat: smeert deze nieuwe handcrème fijn uit en ruikt ook nog eens goed eigenlijk gewoon naar de zomer! Sans Soucis hand cream light is verkrijgbaar online via Sans Soucis € 9,50 voor 75 ml. Aanrader!

Welke handcrème gebruik jij?

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg