Laden...

lipgloss die 16 uur blijft zitten met Rimmel

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Lieve dames onder ons.. ik test vandaag weer een Make-up product, yay! Ik testte een Lipgloss van Rimmel die 16 uur lang moet blijven zitten.

Ik raakte benieuwd omdat ik zoiets een keer eerder heb uitgeprobeerd, wel een succes hoor! alleen bleef het zolang zitten dat het er ook niet meer af wilde. Daarom ging ik direct aan de slag, het is natuurlijk aantal jaren geleden dat ik zo’n lipgloss ooit had geprobeerd.

Maar toch, benieuwd of ik nog steeds tevreden ben?

Allereerst kreeg ik weer een product van BeautyInStyle opgestuurd hier ben ik superblij mee, omdat ik vaker Beauty producten uit kan proberen om te kijken of het wel werkt of niet. Soms zitten er producten tussen die ik zelf nooit zal kopen, maar er later onwijs tevreden mee ben! Zo ga ik zelf ook over mijn grens heen en vaker producten test die ik later ook vaker koop.

BeautyInStyle

BeautyInStyle heeft verschillende merken in hun webshop staan zoals: Maybelline, Max Factor, Loreal, Rimmel, Bourjois en Revlon maar ook veel meer merken kun je bij hun terecht. Heb je nog nooit eerder gehoord van BeautyInStyle? Beauty Liefhebsters opgelet! Want deze webshop heeft echt alles wat je nodig hebt! En dit zeg ik niet zomaar.

Laatst kreeg ik weer wat leuks opgestuurd van BeautyInStyle. Deze Webshop heeft echt alles waar Make-up liefhebbers blij van worden, en ik ben een van die liefhebbers. Ik heb een Lipgloss gekregen van BeautyInStyle maar Rimmel London heeft er nog veel meer, op de website van BeautyInStyle kun je ze allemaal vinden! Ik begon met het aanbrengen van de kleur ik kreeg een ‘roze’ kleur opgestuurd. Daarna moet je met de transparante kleur eroverheen glossen (zo noem ik het!) om die 16 uur resultaat te behalen.

Deze keer kreeg ik een Lipgloss opgestuurd een ‘roze’ kleur, ik zeg het eerlijk normaal is roze totaal niet mijn kleur omdat ik met mijn blonde haren vaak op een barbie lijk. Met deze lipgloss had ik dat totaal niet, sterker nog: ik ben onwijs tevreden. De lipgloss voelt goed op mijn lippen aan precies wat ik zocht, daarna moet je de transparante lipgloss erover doen om het resultaat te behalen. Je ontkomt er helaas niet aan, je transparante lipkleur die wordt helaas ook roze. Maar ik vind dat totaal geen probleem!

Ik vind het resultaat supermooi, en ik heb inmiddels vaker de Lipgloss gebruikt een aanrader dus!

Rimmel – Provocalips 16 HR Kiss Proof Lip Color – 110 Dare To Pink / €8,99 / Link

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.