Laden...

lipstick Born Pretty Store + 10% kortingscode

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Vandaag heb ik een hele leuke webshop ontdekt Born Pretty Store. Laatst schreef ik welke mijn favorieten Beauty Webshops waren, vandaag heb ik een nieuwe ontdekt.

Born Pretty Store heeft alles wat een vrouw blij kan maken: Make-up!Ik ontving deze lipstick van Born Pretty Store. Jullie weten dat ik gek ben op Lipsticks vandaar koos ik deze vel roze gelly lipstick.

Het is een hele gekke substantie want als je de lipstick opdoet voelt het onwijs zacht aan wat ik nog nooit heb gehad met een lipstick.

Ik koos een lipstick die waterproof is. Ik ben echt superblij met de lipkleur. De prijs van de lipkleur was ongeveer $ 7,55 dollar ook niet heel duur dus. De lipstick zal ik zeker vaker dragen het is echt een lipkleur waar ik voor gevallen ben. Welk meisje houdt er niet van roze? Ik in iedergeval wel! Ik heb ook nog een kortingscode kunnen regelen dus je krijgt ook nog een korting YAY!

Kortingcode

Ik heb speciaal voor jullie een kortingscode kunnen regelen! daarmee krijgen jullie 10% korting op jullie volgende aankoop.

MEFH10

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg