Laden...

vrolijke en kleurige dekbed van Living Comfort

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst kreeg ik weer een leuk mailtje om iets uit te testen. Nou ja uittesten, ik mocht een mooie dekbed uitzoeken en eigenlijk kwam het ook wel goed uit.

Toevallig wilde ik net een nieuwe dekbed kopen omdat mijn dekbed toe was aan iets nieuws. Ik heb een jaar lang dezelfde dekbed overtrekken, dus er was wel iets toe aan iets nieuws! Benieuwd wat ik aan koos? Kijk dan vooral eventjes verder! Vooral omdat je zelf ook een dekbed kunt winnen.

Living Comfort

Toen ik op de website keek zag ik heel veel mooie dekbedden, maar op de homepagina zag ik al direct de dekbed die ik wilde. Het was dus niet eens nodig om daar over na te denken. Ik kwam gelijk tot mijn conclusie dat dit perfecte dekbed was!

Normaal ben ik uren lang op zoek naar de perfecte product, maar op deze webshop: LivingComfort zag ik zoveel leuks dat het eigenlijk eerst niet kon kiezen.

Gelukkig kwam ik dus dus direct tot mijn conclusie dat dit dé dekbed is die bij mij past. Helaas moet je altijd aan het budget houden als blogger en mag je niet natuurlijk alles uit de webshop kiezen.was dat maar zo. Ik ben pas net eigenlijk iets duurder dus ik vroeg of ik deze dekbed ben alsnog mocht hebben. Gelukkig mocht dat!

Zelf mag ik hier onder aan dit artikel ook een dekbed weg geven aan jullie! Wil je dus ook een dekbed winnen? Onderaan dit artikel zie je wat je moet doen. Ik ga duimen voor iedereen! Succes 🙂

Ik ben super blij met dit bed, en ik zal ‘m zeker vaker op mijn dekbed op mijn bed doen. De kleuren zijn echt fantastisch! En dit dekbed ziet er onwijs goed uit, wie is het er met mij mee eens? Wil je ook een dekbed naar keuze winnen dit moet je doen:

Over de Winactie

De feestdagen zijn net voorbij, en wat zijn wij blij. Toch kun je nog wat leuks winnen via Mellaah.nl! Wil je dus een dekbed naar keuze winnen t.w.v. € 30 ,- ? Doe dan vooral met deze actie mee. Je kunt deze dekbed winnen via LivingComfort.

Wat moet je doen?

– Like mijn Facebook-pagina permanent (unliken heeft geen zin ik zie de statistieken, helaas!)

– Geef aan welk dekbed je op het oog hebt, hoeft niet mag ook achteraf! houdt hierbij wel rekening dat je maar € 30 ,- kunt besteden.

– Laat een geldig e-mailadres achter, zodat ik je kan mailen na deze actie.

Ik hoor het graag in de reacties of je meedoet.. Succes!

Winnaars/Winnaressen worden: Dinsdag 31 januari 2017 uitgekozen.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

36 reacties

januari 10, 2017
0

Oh, wat een mooie dekbedden! Ik vind zelf Valeria White erg mooi, maar Twinkle Konijn zal vast hoge ogen scoren bij mijn meisjes… Ik doe dus graag mee!

januari 10, 2017
0

Wat ziet dat er leuk uit!
Ik zou mijn slaapkamer wel willen opfleuren met dit frisse dekbedovertrek:
Soft Birds / Blossom Whitite

januari 10, 2017
0

Wat een lief gebaar ! Mijn zoon van 8 spaart al heel lang alles van New York en droomt er van om op vakantie te gaan naar New York. Daarom kies ik voor dekbedovertrek Maison Black met de tekst ” New York” 240×220

januari 10, 2017
0

Wow, wat een lief gebaar! Love it .

Het was erg lastig, zoveel modellen, maar dan ga ik toch voor

Earth check grey 240×220!

januari 10, 2017
0

Mooie actie! Ik kies nog niet en zal bijleggen want ik zou 2x een eenspersoonsset kiezen. Mijn man en ik kunnen ons dekbed namelijk niet delen.

januari 9, 2017
0

Superleuk! En die van jou is echt vrolijk! Ik doe graag mee want over een paar maandjes ga ik bevallen van ons eerste kindje en ontvang ik bezoek op bed ;)! Dan mag het dekbed er natuurlijk wel een beetje mooi uitzien. Ik houd van wit met een werkje zoals satin point white. Maar dat uilenovertrek is ook geweldig!

januari 9, 2017
0

Wow! Gorgeous bedding! Sophie x

sophiehmstewart.com

januari 8, 2017
0

Leuk, ik doe graag mee! Ik ga er nog geen uitkiezen, dat kan altijd nog. Mij kennende zal ik wel wat bijleggen om echt een heel mooie te halen.. Afgelopen jaar kochten we twee nieuwe hoezen (de oude waren verschillende varaties van slechte smaak) en ik ben er nog steeds superblij mee! Al zou ik graag nog wat meer afwisselen natuurlijk. 🙂

januari 8, 2017
0

Wauw! Jaaa kei leuk! Kan ik een fleurig dekbed uitzoeken! Hebben nu alleen somber zwart en grijs, omdat mijn vriend dat ’t “fijnst” vind…

januari 8, 2017
0

Heel tof!!! Ik doe graag mee en vind Soft Birds / Blossom White het mooist.

januari 8, 2017
0

Wat een leuke actie, ik volg je al een hele tijd 😉 Geweldige keuze op de website… Pfff… wordt nog moeilijk kiezen zo… Denk dat ik voor dit dekbedovertrek zou kiezen: royal luxury grey

januari 8, 2017
0

Leuke dekbedovertrekken inderdaad. Ik heb er ook een aantal gezien die mij wel aanstaan, moeilijk kiezen ; -) Heb alleen geen Facebook… maar volg je wel op Bloglovin, hopelijk mag dat ook.

januari 8, 2017
0

Wat een leuke winactie zeg! Wat heb jij een leuke uitgekozen! Ik kan zelf echt niet kiezen. Leuke blog heb je trouwens, en je maakt prachtige foto’s! Dat ik jouw blog nog niet eerder tegen ben gekomen verbaast me! Liefs, Fabiën. (fabtastic.diy@gmail.com)

januari 8, 2017
0

Ik doe graag mee. Moet alleen nog even goed kijken, alles is bijna twee persoons, en hier liggen twee losse dekbedden.

januari 8, 2017
0

Wat een vrolijk dekbed overtrek heb je gekozen.
Wij slapen ieder onder een eigen dekbed.
De bart Blue vind ik wel leuk voor ons beide.

januari 8, 2017
0

Jaaa super gaarg ! Ik kwam er van de week achter dat mijn favorieten dekbedovertrek echt versleten is maar met z’n mooi fleurig nieuw dekbedovertrek zou ik mijn favorieten dekbedovertrek al snel vergeten zijn

januari 8, 2017
0

Hij ziet er heel mooi uit!

januari 8, 2017
0

Leukkk! Ik zou graag mee willen doen, maar ik heb geen facebook. Helaas! Succes en veel plezier met de winactie.

januari 8, 2017
0

Oooh wat gaaf ik doe zeker graag mee… een nieuw dekbed zorgt meteen weer voor een frisse look in de slaapkamer..
Ik vind de crazy morning taupe heel erg mooi passen bij onze slaapkamer…

Facebook: An Na

januari 8, 2017
0

Wat een leuke winactie. Wij krijgen bijna een ander bed dus dit komt perfect uit. Ze hebben echt veel keus. Echt heel gaaf.

Ik heb er twee gezien die ik erg leuk vind. Die met de olifant erop en een andere grijze met good mening erop.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: