Ik kreeg een vrolijke/kleurige dekbed + Win zelf ook één dekbed!

Laatst kreeg ik weer een leuk mailtje om iets uit te testen. Nou ja uittesten, ik mocht een mooie dekbed uitzoeken en eigenlijk kwam het ook wel goed uit. Toevallig wilde ik net een nieuwe dekbed kopen omdat mijn dekbed toe was aan iets nieuws. Ik heb een jaar lang dezelfde dekbed overtrekken, dus er was wel iets toe aan iets nieuws! Benieuwd wat ik aan koos? Kijk dan vooral eventjes verder! Vooral omdat je zelf ook een dekbed kunt winnen.

Living Comfort

Toen ik op de website keek zag ik heel veel mooie dekbedden, maar op de homepagina zag ik al direct de dekbed die ik wilde. Het was dus niet eens nodig om daar over na te denken. Ik kwam gelijk tot mijn conclusie dat dit perfecte dekbed was!

Normaal ben ik uren lang op zoek naar de perfecte product, maar op deze webshop: LivingComfort zag ik zoveel leuks dat het eigenlijk eerst niet kon kiezen.

Gelukkig kwam ik dus dus direct tot mijn conclusie dat dit dé dekbed is die bij mij past. Helaas moet je altijd aan het budget houden als blogger en mag je niet natuurlijk alles uit de webshop kiezen.was dat maar zo. Ik ben pas net eigenlijk iets duurder dus ik vroeg of ik deze dekbed ben alsnog mocht hebben. Gelukkig mocht dat!

Zelf mag ik hier onder aan dit artikel ook een dekbed weg geven aan jullie! Wil je dus ook een dekbed winnen? Onderaan dit artikel zie je wat je moet doen. Ik ga duimen voor iedereen! Succes 🙂

 


Ik ben super blij met dit bed, en ik zal ‘m zeker vaker op mijn dekbed op mijn bed doen. De kleuren zijn echt fantastisch! En dit dekbed ziet er onwijs goed uit, wie is het er met mij mee eens? Wil je ook een dekbed naar keuze winnen dit moet je doen:

Over de Winactie

De feestdagen zijn net voorbij, en wat zijn wij blij. Toch kun je nog wat leuks winnen via Mellaah.nl! Wil je dus een dekbed naar keuze winnen t.w.v. € 30 ,- ? Doe dan vooral met deze actie mee. Je kunt deze dekbed winnen via LivingComfort.

Wat moet je doen?

– Like mijn Facebook-pagina permanent (unliken heeft geen zin ik zie de statistieken, helaas!)

– Geef aan welk dekbed je op het oog hebt, hoeft niet mag ook achteraf! houdt hierbij wel rekening dat je maar € 30 ,- kunt besteden.

– Laat een geldig e-mailadres achter, zodat ik je kan mailen na deze actie.

Ik hoor het graag in de reacties of je meedoet.. Succes!

Winnaars/Winnaressen worden: Dinsdag 31 januari 2017 uitgekozen.

Update: Winactie gesloten.

 

* De producten die hierboven zijn vermeld zijn gekregen, zie: Disclaimer voor meer informatie.

#, #, #, #
author photo two

Mellanie

hondje Lucca, en maakt het beste van het leven met haar PTSS en Angststoornis.

38 reacties

 1. Monique Elderkamp 31 januari 2017, 08:26

  Wauw!
  Die Twinkle Pinkle Rabbit is té leuk!
  Leuke actie! Van nieuw beddengoed wordt toch iedereen blij!
  Groetjes van Monique

 2. Alyt van der Heide 25 januari 2017, 11:47

  Doe heel graag mee. Ben te gierig om een nieuw dekbedovertrek te kopen, oeps…..
  We hebbenner nu twee, maar qua kleur……tja …. beetje verbleekt. Moet echt wat nieuws op het bed.
  Nu ik deze actie zie dacht ik, wie weet ligt er binnenkort iets nieuws op ons bed.
  Heb de site van livingcomfort bekeken en vindt deze het allermooist: GER Liberty Grey. (Vrijheidsbeeld)

 3. Adriana de Ruiter 17 januari 2017, 14:06

  Wat een superleuke winactie!!! Ik doe gráág mee! 🙂

  Ik kan nog helemaal niet kiezen! Zoveel keus!! Mag je de prijs evt ook als korting gebruiken? Het allermooiste dekbed vind ik namelijk de Jetty Multi!! <3 <3 <3

  Nou, ik ga enorm hopen op een beetje meer geluk dan gemiddeld! 😉

 4. wat een mooie heb je uitgezocht
  ik doe mee en ik zou graag deze willen winnen ik kan hem niet plakken dus ik zou graag de overtrek sweet dreams grey willen winnen aangezien ik al jaren overtreks heb die ik al heel me leven heb en geen geld heb om een nieuwe te kopen

 5. wat een mooie heb je uitgezocht
  ik doe mee en ik zou graag deze willen winnen ik kan hem niet plakken dus ik zou graag de overtrek sweet dreams grey willen winnen aangezien ik al jaren overtreks heb die ik al heel me leven heb en geen geld heb om een nieuwe te kopen

 6. Wat een leuke actie! En een goede keuze, lekker fleurig overtrek!
  Ik zou voor een van mijn dochters het DUO Disney Mickey and Minnie 3rd story.nl overtrek kiezen. Ze zijn helemaal weg van Disney en zeg nou zelf, Mickey en Minnie zijn toch om op te vreten samen?! Zeker met hun afbeelding op dit dekbedovertrek!

 7. Wij hebben net een nieuw groter dekbed dus een mooi overtrek erbij komt goed van pas : Ze hebben wel erg veel keuze.. dus ik kan nu echt nog niet kiezen haha

 8. Super leuke actie! Ik ga binnenkort verhuizen en ben dus op zoek naar een nieuw dekbed. Kwam toevallig deze actie tegen en doe graag mee 🙂

 9. Wat een leuke actie! Ik was al op zoek naar een leuke overtrek 😀
  Ik heb veel gezien die ik wel wil hebben maar de “Wood Rose Black Red” vind ik wel super, vooral voor die prijs ^_^

 10. Mooie actie, ik doe mee. Een duurder exemplaar kiezen met bijbetaling is ook mogelijk, neem ik aan?

 11. Ik zou dolgraag “schone slaapster spelen” onder een prachtig nieuw dekbed!!! Magnolia white vind ik heel erg mooi 😀

 12. Leuk! Wil al een tijdje een mooie witte. Dus ga ik voor de Berlin white. Maar heb er nog wel 1 nodig dat zal ongetwijfeld een flitsende worden:) Ben je gaan volgen op Facebook, zie je blogs dan wel verschijnen. Ben benieuwd:)

 13. Hoi Mellanie, allereerst wat een toffe winactie en wat heb je een leuk blog. Ik kom hier voor het eerst en ben eigenlijk meteen een beetje verliefd op Lucca <3 Wat een schatje is dat!!
  Maar afijn… het dekbed wat ik zou kiezen (ook boven budget maar ik betaal graag wat bij) kost me nog wel een nachtje slaap, ik heb namelijk al 2 favorieten gezien. Die van Disney Mickey en Minnie vind ik ontzettend lief maar de Soft Birds / Blossom White vind ik erg mooi, dus ik weet het nog niet. (en als weegschaal zijnde kan het ook nog wel eens meer dan één nachtje kosten). En nu ga ik duimen en dagdromen over dekbedovertrekken 😉

 14. Sharon de Ridder 10 januari 2017, 14:13

  Oh, wat een mooie dekbedden! Ik vind zelf Valeria White erg mooi, maar Twinkle Konijn zal vast hoge ogen scoren bij mijn meisjes… Ik doe dus graag mee!

reacties zijn gesloten.