Laden...

L’Occitane met honing en roze peper?

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Waarschijnlijk herken je dit wel als vrouw zijnde: je krijgt een heerlijk luchtje van je partner of iemand die je goed kent.

Dat gevoel als je een luchtje als cadeautje krijgt zorgt ervoor dat je humeur direct verdwijnt. Vandaag kreeg ik ook een parfum opgestuurd: deze keer van mijn PR-bureau. Toen realiseerde ik me eigenlijk dat dit mijn eerste luchtje is die ik voor mijn blog krijg! Speciaal dus, ben benieuwd of het luchtje ook zo heerlijk ruikt..

Wij vrouwen worden blij van parfums, en ik zelf ook. Ik als blogger mag natuurlijk producten uittestten, zelfs als ze net uit zijn. Dit vind ik speciaal maar ik mag ook eerlijk zijn dat ik er zelf hard voor werk.

En natuurlijk lieve volgers zoals jullie heb. Soms krijg ik de vraag: Hey, ik wil ook graag blogger worden. Ik gun het werkelijk iedereen, echt! Maar vergeet niet dat het ook werkelijk een baan is: en dat wordt vaak vergeten. Ik heb namelijk heel veel tijd en energie in mijn blog gestoken. En dit betaald zich nu terug in producten. Het is geven en nemen.. toch?

Zelf hou ik van parfums, in mijn douche heb ik er dan ook een aantal staan. Normaal krijg ik luchtjes van mijn lieve vriend, lief! Maar een nieuwe luchtje.. maak je me altijd blij mee.

Soms weet je als blogger dat je pakketjes krijgt, en soms niet. Zoals dit cadeautje: gekregen van mijn PR-bureau. Toen ik dit pakketje kreeg maakte ik hem direct open.. en ik zag een mooie tas erin zitten met daarop EAU de PARFUM. Ik ging direct aan de slag met mijn aller-eerste-perspakketje met een parfum erin!

Dit luchtje is in de Provence gecreëerd, en L’Occitane zegt dat het een uniek moment waarop de hemel vurig oplicht en de aarde heel even gloeit met een hemelse schoonheid. Hoe goed klinkt dat? Nou, ik moet eerlijk vertellen dat het meer Spaans ruikt. Als ik het een stempel moet geven heerlijk vrouwelijk. Dit is het Gouden Uur. Het is een heerlijk veelzijdig luchtje, die je iedere dag kunt dragen met plezier.

Dit luchtje ruikt heerlijk zoet, en geeft je een fris gevoel. Zelf vind ik het altijd heerlijk als ik net uit de douche kom, wie is het hier met mij eens? Het flesje ziet er simpel maar ideaal uit, wat mij betreft perfect. Het hoeft voor mij echt geen opvallend flesje te zijn zolang het maar lekker ruikt. En dat doet het.

Als je de persinformatie leest, raak je al vrijwel direct benieuwd. Zelf vind ik dit luchtje bloemig en heerlijk vrouwelijk ruiken. Helaas heb ik geen ‘ruik knop op mijn blog’ hoe leuk zal dat zijn ;-). Nee, als dat kon zal ik je vertellen dat dit luchtje van L’Occitane het geld dubbel en dwars waard is.

Terre de Lumière Eau de Parfum // € 89,00 // 90 ml (€ 989 / l) te koop bij meerdere drogisterijen en online.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg