Laden...

loopfiets van FietsenopFietsen

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Zelf ben ik 24, maar ik kan me nog goed mijn kindertijd herinneringen.

Zelf ben ik geboren in 1994 en hadden we vroeger alleen maar MSN of een mobiele telefoon waar we het spel snake op konden spelen. Ik was dus vaak buiten te vinden! Hutten bouwen, belletje lellen dat soort dingen. Het leek me in dit artikel leuk om eventjes terug te gaan naar mijn kindertijd en misschien ook wel die van jou.

Ik denk dat de mensen die in de jaren 90′ geboren zijn zich hierin wel kunnen vinden: je bent geboren tussen de tijd dat de mobiele telefoons in opmars waren, Nintendo’s en Wii’s waren er net.

Ik voel me ook net als of ik ‘er tussenin’ ben geboren. Ik maak de nieuwe generatie mee, maar ook heb meegemaakt hoe het is ontstaan. Toch hebben we allemaal hetzelfde meegemaakt als je gaat kijken qua opvoeding, deze dingen neem ik vandaag met je door.

Zelf kijk ik een serie die ook op Netflix te zien is: Call the Midwife dat is zo’n mooie serie. Hierin kun je vooral jonge gezinnen zien, en vroeger was niet alles beter maar nu gaat gewoon alles sneller.

Wat deden we nou eigenlijk als klein kind?

We hebben allemaal weleens tikkertje, eitje leggen, of je huis verbouwt om daarin thee te drinken. Thuis ging ik meestal aan de slag met Barbie’s die heb ik meerdere malen make-overs gegeven en ik denk dat meerdere 90′ kinderen zich hierin wel kunnen vinden, kliederen deden we allemaal.

Loopfietsje van FietsenopFietsen.nl

Zo leerde ik zelf al vroeg fietsen: het begon met een loopfiets 2 in 1 deze worden tegenwoordig vaker aangeschaft, je ziet ze ook overal voorbij komen.

Tegenwoordig vind ik het persoonlijk ook makkelijker worden om aan iets te komen: je kunt alles gewoon met een klik online bestellen. Super makkelijk! Zo kreeg ik een loopfiets opgestuurd van: FietsenopFietsen.nl daar kreeg ik een zwarte loopfiets (herinneringen van me kindertijd!). Na een loopfiets begon het echte werk: ik ging voor het eerst fietsen in een bos, na een aantal keren kon ik het hele bos door rijden.

Als kind denk je dat je later ‘zangeres’ wordt of ‘brandweerman’ we dachten allemaal groot over onszelf. Zelf herken ik mezelf ook wel hierin: ik hielt van K3 en ging ook helemaal tekeer met mijn microfoon alsof ik het echt was. Zo hebben we denk ik allemaal wel dingen meegemaakt waarin we onszelf kunnen herkennen.

De fantasie van een kind kan ‘nogal groot’ zijn, vooral als je tekent of kliedert. Zo heb ik ooit mijn moeders muren geverfd, schijnbaar vond ik dat dat nodig was? Tja, als kind voel je je vrij. Nu ik 24 ben, mis ik eigenlijk deze vrijheid wel.

Houten Driewieler Loopfiets 2 in 1 € 49,99 https://www.fietsenopfietsen.nl/overige-fietsen/loopfietsen-1/loopfiets-2-in-1.html

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie