Laden...

Lucca kreeg 15 zakken hondenbrokken opgestuurd

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Zo kreeg Lucca laatst 15 zakken met gezonde hondenvoer opgestuurd: met heerlijke pens, kip, en nog veel meer lekkers.

Met 3 verschillende werkzaamheden die Lucca graag met jullie deelt! Lucca eet normaal geen hondenbrokken (vind tie niet lekker!) maar nu.

Herbafix

Herbafix is een Belgisch (nieuw) honden voermerk die vooral gezonde koudgeperste brokken verkoopt. Zo hebben ze verschillende werkzaamheden:

  1. Geel = Verbetering Bevorderend
  2. Blauw = Hypoallergeen Verzachtend
  3. Rood = Vitaliteit Stimulerend

Zo eet normaal Lucca nooit hondenbrokken, hij laat ze simpelweg altijd staan. Hij kijkt ernaar en loopt weg.. Tja! Hopelijk hebben we nu een (gezond) goed merk gevonden qua Hondenbrokken. We begonnen met de Rode die Vitaliteit Stimulerend zou werken.

Rood = Vitaliteit Stimulerend

De rode variant ondersteund de stofwisseling en urinewegen, en is vooral gemaakt voor de honden die véél drinken. Nou heeft Lucca laatst last gehad van zijn darmen/maag en plast hij vooral erg veel (drinkt ook veel) dus ik nam snel een beslissing: ik begin hiermee! Deze brokken werken goed met honden die last hebben van hun stoelgang (net zoals Lucca) en last hebben van Diarree. En werkt goed voor de spieren en gewrichten 🙂 Nog meer redenen om deze voer uit te testen.

Normaal, eet Lucca nooit Hondenbrokken. Maar.. hierin zit Pens en Kip verwerkt twee ingrediënten die honden natuurlijk heeeeerlijk vinden!! Zo ook Lucca, eindelijk een brok die Lucca eet. Ik ben als (baasje) in iedergeval al blij dat hij het eet.

Blauw = Hypoallergeen Verzachtend

De blauwe variant ondersteund de immuniteit en het lymfestelsel en ook de bloedcirculatie. En is overigens ook goed voor de honden die last hebben van allergenen in hun voer. Net zoals de rode variant werkt deze goed voor de spieren en gewrichten. En er zit lekker zalm in verwerkt!! Voor Lucca al een pluspunt.

Geel = Verbetering Bevorderend

Deze hondenbrokken zijn gericht voor een goede darmstelsel: ook deze vind Lucca heerlijk. Fijn! Herbafix beloofd dan ook gezondheid, en er zit ook nog eens Pens en Kip in verwerkt = eteeeeeeen.

Wauw, Lucca eet eindelijk hondenbrokken wat fijn. Kristel Fierens de eigenaar van Herbafix heeft jarenlange ervaring gepropt in hun fantastische zakken met Hondenbrokken. Het is dubbel en dwars je geld waard, en Kristel: ik beloof dat ik nu vaker ga bestellen via jullie webshop. De natuurlijke ingrediënten in de producten beloven veel goeds, want Lucca heeft nu vele malen minder last van zijn darmen.

Een zak van 15 kg is €64,00 ,- en te verkrijgen via: de webshop van HerbaFix. En is zeker aan te raden voor als je nog op zoek bent naar natuurlijke hondenvoeding.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

reacties

juli 6, 2017
0

Leuk artikel!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: