Laden...

luxe luchtjes van D-Shop.nl van larome paris

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst kreeg ik een leuk mailtje van D-Shop een leuk bedrijf die parfums verkoopt van Larome Paris. De recepten van de originele Parfums zijn gebruikt voor de parfums van Larome Paris. Het kan dus zomaar zijn dat je een Chanel draagt! Ik zag op hun website een leuk tabel waarbij je kon zien welk parfum het normaal is.

Ik kreeg 2 grote flacons (50 ml) opgestuurd en 4 kleine flacons (8 ml). Als eerste ruikte ik al een hele sterkte lucht een vrouwelijke en bloemerige geur! Heel lekker! Ik dacht altijd dat de neppe parfums vermengt waren met water en ruiken daarom ook niet zo heel lekker. Maar deze luchtjes zijn op normale recept gemaakt hoe het normaal ook wordt gemaakt. Ik hoop dat ik het zo goed uitleg 😉 Dus het luchtje ruikt eigenlijk gewoon precies hetzelfde.

Ik mocht kiezen tussen een paar luchtjes ik had me eigen lijstje gemaakt die ik lekker vond of uit wilde proberen. Dus het was nog een verrassing welke ik nog binnen zou krijgen! In de 2 grote flacons zitten 24F Dior – J’dore en 77F Paco Rabanne – Eau My Gold Lady Million. Dit zijn twee hele lekkere geuren. Heel erg vrouwelijk! Wat ik ook heb gemerkt is dat ze lang blijven hangen. Bij mij blijf je altijd parfum maar een uurtje ruiken daarna vervaagd het. Maar de geuren zijn erg sterk waardoor je het ook langer blijft ruiken.

In de kleine flesjes zitten 5F Cacharel – Noa , 36F Dolce & Gabanna – Light Blue , 35F Chanel Coco Mademoiselle , 48F Paco Rabbane – Lady Million. Hele lekkere luchtjes dus. Zoals ik al eerder zei de luchtjes ruiken echt sterk. En kwa prijs vallen ze ook mee de grote flesjes zijn rond € 22,50 ,- is dus zeker de helft minder dan als je ze met merkje erop koopt. Dus wat maakt het merkje nou uit als je het voor de helft minder kan krijgen? Mij maakt het iedergeval niks uit!

Ik vindt de luchtjes echt geweldig! En zal het zeker voor het vervolg weer aanschaffen. Benieuwd? De link staat hier beneden. De parfums van Larome Paris kun je direct kopen in de webshop van D-Shop.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

4 reacties

september 25, 2015
0

Beste Mellanie,
Bedankt voor deze review!
Mooie foto’s!
We zijn blij dat je onze parfums als positief ervaren hebt 🙂

oktober 12, 2016
0

Bedankt! Dat had ik toen zeker 🙂

september 24, 2015
0

Wat een mooie foto’s heb je gemaakt! Ik kende dit luchtje nog niet maar ik draag echt zoveel verschillende luchtjes haha!

september 24, 2015
0

Dankje, ik begin het steeds beter te leren 🙂 De luchtjes ruiken zo lekker!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: