Laden...

maak een back-up van je telefoon terwijl het oplaadt

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Gadgets, vind ik persoonlijk erg leuk om te krijgen.

Je kon me vroeger geen standaard ‘nerd’ noemen maar ik vond het wel altijd leuk om samen aan computers te sleutelen. Zo kreeg ik laatst een aparte gadget opgestuurd, die ik graag met jullie doorneem.

SanDisk ken ik persoonlijk van de SD-kaartjes (SD-kaartjes zijn: opslag kaarten voor je computer, telefoon cetera). Eigenlijk wordt er in iedere smartphone wel een SD (opslag) kaart gebruikt vooral de Android telefoons.

Nu heeft SanDisk mij een apart apparaat opgestuurd die met het gemak Back-up maakt van je telefoon. Handig, voor als je van telefoon gaat wisselen of je foto’s extra wilt opslaan (indien hij gestolen wordt bijvoorbeeld). Zelf vind ik het altijd handig om zo’n back-up te hebben, zo is een tijdje terug mijn telefoon gestolen. En dan is het toch best moeilijk om alles terug te krijgen.. Daarom maak ik nu graag mijn Back-ups met de iXpand Base door voor IPhone telefoons.

De iXpand Base is bedoeld als extra opslag voor de IPhone. Daarnaast laadt hij automatisch op, en loopt je telefoon niet leeg tijdens het maken van de Back-up.

Om back-ups van je telefoon te maken moet je een App installeren, dit vind ik persoonlijk fijner. Deze App houdt namelijk alles bij en hoef je niet alles op het SD-kaartje te zetten.

In dit apparaat zit een SD kaart die je eruit kunt halen en kan verwisselen met een nieuwe SD Sandisk Kaart. Zo kun je het ook makkelijk op je PC bijvoorbeeld zetten.

De iXpand Drive makkelijk in gebruik, het enige vind ik dat je twee draadjes moet aansluiten.

Ik had eigenlijk verwacht dat het draadloos ging. Door deze draadjes vind ik het persoonlijk niet handig om ook zomaar je telefoon ‘sneller’ op te laden. Toch vindt deze gadget handig, vooral voor de back-up die je maakt. Je moet dus eventjes wat doen, maar dan heb je ook wat.

Vergeet niet: maak altijd een back-up je weet het maar nooit met de mensen van tegenwoordig.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg