Laden...

maak je woonkamer winterklaar

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Zojuist zag ik in het nieuws dat de ‘winterkou’ weer onderweg is. Nou leek het mij een uitgelegen kans om weer eens een interieur artikel te maken.

Ik weet van vorig jaar dat mijn interieur artikels altijd viraal gingen, een of andere manier heb ik dit niet meer voortgezet. Ik vind juist interieur mijn favorieten onderwerpen om over te praten.

Ik heb letterlijk aan aantal dozen in mijn kelder staan met daarop: winter, zomer, lente cetera. Zo wissel ik het iedere keer om en koop ik ook een aantal items erbij. Het klinkt misschien gek: maar ik heb gewoon een heel klein huisje, dus ik kan niet alles zomaar kwijt. Zo heb ik mijn interieur nu aangepast naar de winter: een lekker kleed en kussens op de bank. In de zomer zorg ik er juist voor dat er amper wat staat. Ik wissel het dus lekker af.

Neem een kleed

Tegenwoordig kun je overal wel een leuke, warme kleed verkrijgen. Zo heb ik een grijs/zwarte kleed die weer goed bij mijn eigen interieur past. Laat de winter maar beginnen!

Kleur in je huiskamer

Als je aan de winter denkt, denk je vaak aan saaie lichte kleuren zoals grijs of bruin. Maar je kunt het natuurlijk ook opvrolijken met wat kleur. Voeg een statement item toe in je interieur: bijvoorbeeld een vrolijke kleurrijke stoel. Voeg ook wat unieke items toe: het hoeft niet allemaal recht te zijn in de winter.

Voeg wat ronde items toe

Als je een kleed koopt, koop je meestal een kleed die vierkant is. Maar als je je kamer groter wil laten lijken is een ronde kleed dé oplossing. Daarnaast zijn ronde kussentjes ook eens iets anders, of denk bijvoorbeeld aan mooie poefjes.

Maak het knus

De winter staat er natuurlijk om bekend dat je lekker met een aantal kussens en dekens op de bank ligt. Laat je interieur dat ook uitstralen: kleden, kussentjes, planten laat het allemaal terugkomen in je interieur.

Heb jij je interieur aangepast op het seizoen?

reacties

januari 31, 2018
0

Leuk om te lezen! Ik vind een tapijt in de woonkamer altijd zo gezellig, vooral in de winter.
Liefs,
Yara

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: