Laden...

maak kennis met Sweets

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Dit is mijn nieuwe aanwinst: Sweets is gemaakt door de kunstenaar: Wim De Prez. Een eigenzinnig kunstenaar met mooie en grappige kunst artikelen.

Je kunt bij hem voor alles terecht: Grote dingen zoals een Waterfontein voor bij het zwembad tot een Spaarpot zoals mij! Ik kreeg een mailtje om een spaarpot uit te kiezen en ik kreeg heel veel keus! Ik koos Sweetie, een schattige en grappige spaarpot! En het is echt mijn nieuwe aanwinst.

Ik hou van grappige producten, eigenzinnige en aparte kunst. Ik kan er uren naar kijken, op de website van Wim De Prez kun je echt zoveel producten vinden! Echt geweldig, Wim de Prez is een Belgische kunstenaar die vorig jaar begonnen is met deze spaarpotten te maken. Hij maakte deze spaarpotten met een twist hij wilde wat anders maken dan anders. En daar hou ik van! Volg je gevoel < Dat is mijn motto!

Mijn spaarpot is onderdeel van de ChuckFamily. Ik heb Sweets gekozen een Perzik achtige kleur met vel Groen, echt wel mijn ding! Hieronder staan de andere 10 soorten:

De Spaarpot vindt ik supergaaf! Mijn complimenten Wim de Prez, het heeft me echt verbaast!

En ik vindt dat je echt waar krijgt voor je geld, want ik vindt het persoonlijk helemaal niet duur Wim de Prez heeft de Spaarpotten Chuck Family genoemd. Die je hier kunt vinden. Er zijn 10 soorten spaarpotten, per stuk zijn ze € 30 ,- Vindt ik niet duur voor een grote spaarpot.

Sweets € 30 ,- Link

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

2 reacties

februari 24, 2016
0

Leuke blogpost Mellanie! Veel plezier met Sweets!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: