Laden...

maaltijd shakes uitproberen van Pulve

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst kreeg ik een leuk pakketje van: Pulve. Een merk/bedrijf die ik persoonlijk nog niet kende.

Zelf ben ik al een tijdje bezig met het afvallen (wat mij aardig lukt -11.5 kilo! sinds januari) moet ik voor een ‘gezond’ gewicht toch nog 10 kilo afvallen. Nou heb ik zo mijn vrouwelijke vormen, die ik altijd blijf houden maar toch wil ik kostte wat kost er alles aan doen om vanaf vandaag binnen een jaar nog de laatste 10 af te vallen. Pulve kan me hierbij helpen, kijk je mee?

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een review schreef ik mijn blog: dit had zo zijn redenen. Vorige week, toen ik mijn laptop wilde opstarten (die niet eens zo oud is) wilde hij niet meer aan sinds dien ligt hij ter reparatie bij een van de grote elektronica winkels van Nederland.

Ah fijn, maar het blijkt nu dus heel iets groots te zijn en hij is net 3 jaar oud. Toch wilde ik kostte wat kost bloggen: dus ik zit nu op me normale PC. Ik mag echt niet klagen hoor!

Maar qua importeren van de foto’s is het een hele omweg om de foto’s erbij te krijgen. Omdat mijn blog mijn hobby, en mijn alles betekend heb ik het eindelijk! toch voor elkaar gekregen om dit artikel voor jullie te maken.. kijk je mee?

Pulve staat bekend om hun ‘drinkable meals’, wat dus maaltijdvervangers zijn. Nou heb ik in het verleden boulimia gehad en weet hoe gevoelig dit onderwerp kan zijn.

Heb je dus last van een eetstoornis? kan ik je dit product niet aanraden. Mocht je dus last hebben, zoek dan hulp. Met heel veel wilskracht kom je er echt! Dit product is dus daadwerkelijk bedoeld voor me mensen die wat ‘meer’ willen doen naast het sporten en gezond eten.

Je ziet het steeds vaker voorbij komen: maaltijdvervangers in elk smaakje en verpakking. Nou weet ik vanuit het verleden dat deze shakes ook daadwerkelijk lekker kunnen smaken. Daarom ga ik graag de test aan!

In het mailtje dat ik opgestuurd kreeg wist ik dat ik een proefpakket binnen kreeg. Nou had ik dus eigenlijk niet verwacht dat dit pakketje daadwerkelijk ook echt groot kon zijn.

Naast de proefverpakkingen aan shakes kreeg ik ook een grote shake beker opgestuurd. Oke, zo’n grote pakket had ik dus niet verwacht! Ik kreeg een aantal proefverpakkingen van de vanille shakes opgestuurd, vanille vind ik erg lekker dus ik ging graag aan de slag.

Na het sporten vind ik het fijn om even wat te eten, deze keer nam ik een shake van Pulve.com in hun shake beker. Je kunt deze shakes mengen met Melk, Sojamelk of wat jij lekker vind.

Uiteraard is Sojamelk gezonder dan de gewone melk, omdat hier minder hormonen in zitten. Deze shakes zijn goedgekeurd en wel! Erg fijn om mijn maag te vullen tussen de maaltijden door met iets gezonds, dit helpt ook in mijn afvalproces.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie