Laden...

maandelijkse box van Bluxbox

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Vroeger heb ik meerdere boxen gehad, die je dan iedefe maand ontvangt met iedere maand een verrassing wat er voor beautyproducten er nou weer in zitten.

Nou heb ik meerdere boxen al gereviewd voor mijn blog, of video en in een artikel. Nou vond ik die niet helemaal je-van-het maar als ik nou ooit de perfecte box kreeg, wordt ik al blij! En ik kan alvast verklappen: Bluxbox komt er zeker in de buurt.

Ik kende dit bedrijf persoonlijk nog niet, maar ik ga graag de test aan met nieuwe dingen. De meeste boxen die ik al uit had geprobeerd hadden vaak: miniaturen (producten), of het viel qua hoeveelheid erg tegen. Toch vond ik het een ‘cadeautje’ of meer een verrassing wat je krijgt (meestal iedere maand).

Persoonlijk vindt ik een box leuker dan een tijdschrift die je iedere maand krijgt, omdat je nieuwe dingen opgestuurd krijgt die je eigenlijk normaal niet probeert.

Zo krijg je de kans om de maand, fijne nieuwe producten uit te testen zonder er veel te hoeven betalen. Zo zijn deze boxen al verkrijgbaar vanaf € 14,95 voor een box en is de Bluxbox een echte luxe cadeautje voor een 2-maandelijks abonnement (wat dus op hetzelfde neerkomt) krijg je deze box al voor € 29,95.

Vandaag heb ik het over de Bluxbox: zoals ik al zei echt een luxe cadeau box die je om de maand ontvangt.

Bluxbox heeft op dit moment een samenwerking met haar een make-up artist: Mari van de Ven, hij zoekt dan ook de fijnste producten voor in deze Bluxbox voor je uit. Wat leuk is aan de Bluxbox is dat je ook echt 8 a 10 producten opgestuurd krijgt, ter vergelijking met de andere boxen die ik uit had geprobeerd waren dat 6 a 8 producten en meestal miniaturen. Bluxbox stuurt je daadwerkelijk een grote doos, die je een verrassingsgevoel geeft.

Wist je dat je deze bluxbox ook cadeau kunt doen? Kijk eventjes op de site van Bluxbox voor meer informatie.

Het fijne is aan Bluxbox is dat je alle inhouden van de oude boxen online kunt bekijken, zo kun je zien dat alles ook veel inhoud heeft. Zo kreeg ik de box van Herfst opgestuurd.

Jazeker! Er zitten in de Herfst box ook echt fijne producten in, zo ook van mijn favoriete merk: Paula’s Choice. Daarnaast zitten er fijne producten in die ik natuurlijk uit moest proberen. De tonic werkt erg fijn, zo moest ik de Lip Balm en de miniatuur van Batiste direct in mijn sporttas doen. Fijne producten zitten er zeker in deze box, er zitten een hoop producten in die je een stralend gevoel geven.

Kende jij Bluxbox al? Zie Bluxbox.nl voor meer informatie.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg