Laden...

make-up testen via Makeupshoppen

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Als blogger mag ik heel veel leuke pakketjes ontvangen, wat erg leuk is natuurlijk.

Zo kreeg ik laatst een doos vol met make-up opgestuurd. Persoonlijk vindt ik dit de leukste pakketjes om te mogen ontvangen omdat je altijd verrast wordt met wat je krijgt. Meestal mag ik zelf altijd wat uitzoeken. Maar dan is eigenlijk de verrassingseffect eraf. Althans, dat denk ik. Tijd om verrast te worden!

Zelf koop ik altijd me make-up online of bij de bekende drogisterijen. Nou ontvang ik ook veel, maar geef ook altijd wat weg. Ik vindt het nooit ‘leuk’ om alles voor mijzelf te behouden. Behalve als ik het nodig heb natuurlijk. En wat is nou leuker om een ander te verrassen.

Zo kreeg ik laatst een doos vol met make-up producten van Makeupshoppen. Een bedrijf dat ik persoonlijk nog niet kende, maar dat vindt ik nou juist zo leuk. Zo kun je kennis maken met nieuwe merken / bedrijven die lekker budget zijn, en fijne kwaliteits-producten verkopen. Tijd om te testen!

Zoals ik al in de inleiding zei kreeg ik een aantal producten opgestuurd om een fijne make-up look te creëren:

L’Oréal Infallible Le Matte Max Lippenstift – 001 Silencio

Ik hou van Nude-kleuren op mijn lippen. Zo kreeg ik een fijne Infallible L’Oréal lipstick opgestuurd. Makkelijk voor onderweg, en het staat altijd goed op je lippen. Ik vindt het dan ook een kleurtje wat overal bij past.

Rimmel Exaggerate Full Colour Lipliner – 022 Rapture

Tegenwoordig is een lipliner onmisbaar in mijn dagelijkse make-up routine. Het zorgt net voor dat extra’tje’. Zelf gebruik ik dit product niet om extra volume te creëren maar meer omdat mijn lipstick er dan beter op blijft zitten.

Maybelline SuperStay 14H One Step Lipstick – 455 Burst Of Coral

Wist je nog, in de beginperiode van mijn blog? 2014 was het, ik droeg alleen maar dit soort opvallende lipsticks. Het gekke is dat ik dat de laatste tijd niet meer doe. Gekgenoeg. Ik ben er eigenlijk spontaan mee gestopt. Toch vindt ik het nog steeds goed bij mij staan, al zeg ik het zelf. Die hou ik erin!

Bourjois Une Fund Raising Lip Balm

Nou komt het soms goed uit als ik pakketjes ontvang, en toevallig heb ik iets nodig. Ik zocht namelijk al een aantal weken naar een goede Lip Balm. Mijn lippen zijn namelijk te laatste periode erg uitgedroogd, velletjes erop en eraan. Niet fijn! Nu gebruik ik zo’n week deze Lip Balm en ik moet zeggen: het voelt erg goed. Droogt niet uit, en geeft je een verzorgende look.

L’Oréal Color Riche Quad Oogschaduw – E5 Velours Noir

Een smokey-eye komt altijd eigenlijk wel van pas. Zo ben ik van de felle lipsticks afgestapt, maar draag ik juist de laatste periode meer oogschaduw. Nou had ik ook ‘heel toevallig’ deze week mijn oude smokey-eye oogschaduw palletje weggegooid (had hem veelte lang). Maar.. met een van mijn favoriete merken L’Oréal krijg ik de perfecte oogschaduw-look. Ik ben blij!

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie