Laden...

make-up voor tijdens het sporten? met de ETOS

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst kreeg ik een leuk pakketje van de ETOS. Zoals jullie weten ben ik al een tijdje ETOS Friend en ontvang ik maandelijks pakketjes.

Nou hoef ik deze niet meer via mijn blog te reviewen maar ook via mijn Instagram @mellaahnl dus mocht je een review missen, kijk daar vooral eventjes. Zo kreeg ik deze maand een pakket met een nieuwe collectie van de ETOS.

Zoals jullie inmiddels wel weten hou ik van de ETOS. Hun producten zijn de laatste jaren echt in goede zin veranderd. Ze doen hun best voor hun producten, en dat merk je aan alles. Hun logo is zo de laatste jaren moderner geworden én zo ook hun producten. Daarnaast merk je dat deze producten ook daadwerkelijk goed werken.

Nou kwam ik vroeger bijna dagelijks bij de ETOS omdat hij bij mij om de hoek zat, maar had eigenlijk nog nooit hun eigen merk collecties uit geprobeerd. Sinds ik blogger ben (2014) is daar verandering in gekomen, en heb ik ETOS in goede zin zien veranderen met producten die daadwerkelijk voor een budget ook nog eens onwijs goed werken.

Je kunt me misschien overdreven vinden, natuurlijk. Maar als je me eenmaal kent, en mijn enthousiasme over een product begrijp je dat ik het ook echt meen.

Zo blijft de ETOS vernieuwen, zo ook met hun collectie’s. Nou zie je tegenwoordig overal wel sportcollectie’s voorbij komen. Make-up om te sporten, hmm ik ben nogal sceptisch erover.

Nou sport ik drie keer per week, en zweet gelukkig niet veel maar hou er wel van om achteraf even een ‘douche’ te nemen. Qua Make-up breng ik meestal een dagcréme (toevallig ook van de ETOS) en teken mijn wenkbrauwen iets bij. Dat is het meestal wel. Make-up kan namelijk in je huid smelten, en geloof me; niemand wilt dat.

Deze collectie heet ‘ETOS Fit Girl’. Dit is uiteraard bedoeld voor de mensen die plekjes willen verbergen, of wat onzeker zijn over hun huid.

Zelf heb ik de producten aangebracht voor hét sporten, en merkte erna dat het er nog steeds op zat. Het jammere is dat het niet mijn Acné plekjes verbergde dat ik op dat moment had. Daarvoor doe je uiteindelijk make-up op tijdens het sporten, niet?

Je merkt het wel aan me; ik blijf een klein beetje sceptisch, maar dat komt vooral omdat ik tijdens het sporten meer van het ‘makkelijke’ ben.

Toch vind ik de Lip Balm, Waterproof Mascara en de Fixing ‘Cooling’ Spray erg lekker van heel de collectie om op te doen. Simpel, maar het is wel lekker om jezelf eventjes ‘op te frissen’ met iets kleins. Althans, zo denk ik er zelf over.

De Anti-Sweat primer, Waterproof Mascara, Fixing Spray, en de BB-creams zijn €4,99 en de Lip Balm (aanrader!) voor €2,99 bij de ETOS.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie