Laden...

mannen baard verzorging van BullDog

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Ik heb in het verleden vaker de producten van Bull Dog mogen testen, nouja niet ik maar mijn stiefvader.

Want Bull Dog is een mannenverzorgingslijn voor de baard. Nou ga ik natuurlijk af in deze review van mijn stiefvaders mening. Een Haagse man met een eerlijke mening, dus deze review wordt goudeerlijk.

Het merk Bulldog is o.a. te koop bij de Etos met verschillende baardverzorgingsproducten. Van oliën tot originele scheerschuim je kunt eigenlijk voor alles terecht bij BullDog.

Wat ik merk onder alle mannen is dat ze kritischer zijn geworden als het gaat om de baard (dit merk ik o.a. bij mijn eigen vriend) die zelfs bijna wekelijks naar een barbier gaat. Normaal zeggen ze altijd ‘als je haar maar goed zit’ maar ik denk dat het bij de mannen de baard is.

Laatst kreeg ik een leuk pakketje opgestuurd van BullDog met o.a. een baardshampoo een olie en een Baard Balm. Aan de slag met deze producten dus!

Je baard verzorgen van begin tot het eind: BullDog denkt mee met de ‘moderne man’. In deze Baard Shampoo zit o.a. Aloë Vera die je baard goed moet verzorgen en hydrateren. Begin met deze baard shampoo om je huid wat zachter te maken tijdens het scheren.

Om je huid goed te hydrateren en verzorgen tijdens het scheren gebruik je de baard olie van BullDog. Wat ik van mijn stiefvader had gehoord is dat de baardolie niet vettig is waardoor je geen glans krijgt en voor schut loopt als man.

Maak je baard af met de Baard Balsem die je baard kan stijlen hoe je het zelf wilt als man. Bovendien verzorgd deze balsem je baard ook nog eens goed.

De nieuwe lijn van BullDog is dus een aanrader voor jezelf, of je man of als cadeautje voor de man die zichzelf graag verzorgd.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie