Laden...

mascara’s en primers van de ETOS

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Zoals jullie weten ben ik al een tijdje ETOS Friend, dat betekend eigenlijk dat ik maandelijks een box thuis krijg opgestuurd met verschillende verrassingen.

Nou heb ik al heel wat nieuwe producten uit mogen testen, dat doe ik natuurlijk met alle plezier zodat jullie een fijne indruk krijgen van een bepaald product.

Nou is het heel erg warm buiten, en zijn de ijsjes niet aan te slepen in huize Mellanie. Zou ETOS hun collectie hierop ook hebben aangepast?

Jullie weten inmiddels wel (als je me langer volgt) dat ik gek ben op de ETOS. Vooral hun huismerk is; lekker budget, en kwalitatief gewoon erg sterk. Nou kijk ik tijdens verschillende seizoenen uit naar een nieuwe ‘ETOS box’ omdat tijdens de winter, zomer en lente of herfst verschillende collecties uitkomen die vooral daarop gericht zijn. Ze blijven dus altijd zichzelf aanpassen, fijn dus!

Nou kreeg ik laatst 2 verschillende pakketjes; alleen was het pakketje van de mascara’s mij totaal ontschoten door mijn situatie. Dit gebeurd mij eigenlijk nooit. Het gekke is dat normaal een review binnen enkele dagen al op mijn blog staat, maar doordat ik persoonlijk niet mezelf oké voelde ben ik het vergeten. Maar.. omdat deze twee pakketjes gericht zijn op 3 x dezelfde producten kan ik hier makkelijk 1-artikel van maken.

de Mascara’s

Deze mascara’s kreeg ik zo’n 1 a 2 weken geleden opgestuurd in mijn post. Mascara’s draag ik nu tijdens deze hitte alleen maar, eigenlijk gebruik ik niks anders dan dat. De ETOS is met 3 verschillende mascara’s uitgekomen, die drie verschillende doelen hebben. Volume, Long Lasting en Oversized volume. Nou werken mascara’s altijd bij mij hetzelfde, ik heb letterlijk nog nooit een andere mascara gezien die anders bij mij werkt.

De mascara’s van de ETOS werken erg verrassend, ik heb nu om de dag een andere op zodat ik aan jullie mijn mening kan geven. De Fear Me Fabulous Mascara (de Zilveren variant) werkt verrassend goed bij mij. Apart maar erg fijn!

Volume €3,99, Long Lasting €4,99 en Oversized volume €3,99 nu te verkrijgen bij de ETOS.

Deze maand staat in het teken van: de Primers. Zomerse temperaturen zijn weer in het land, dat betekend ook ‘minder’ make-up of een glimmend hoofd. Dat kan natuurlijk ook. ETOS komt met 3 nieuwe primers op de markt: Primer Oil, Pore Filling, en Sensitive Primer.

Nou heb ik van mezelf nogal een gevoelige huid, alle huiden zijn natuurlijk anders. Daarom werkt 1 primer voor mij het beste: de Sensitive Primer. Dat betekend natuurlijk niet dat de andere primers niet werken. Zo heb ik de andere primers aan mijn moeder gegeven, die er juist weer wel tegen kan en juist erg blij is met het effect.

Wat is een primer? Ik zal even een korte impressie geven: een Primer zorgt ervoor dat je make-up beter blijft zitten. Maar zelf gebruik ik het ook af en toe voor een niet-glimmende-hoofd te krijgen. Dat kan natuurlijk ook.

Primer Oil €4,99, Pore Filling €4,99, en Sensitive Primer €4,99 nu te verkijgen bij de ETOS.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.