Laden...

matte en cream lipglosses van de Hema

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Dé Hema, heel veel mensen zijn hiermee grootgebracht: iedereen denkt vast wel aan een item die je ooit bij de Hema kocht.

Zo denk ik aan dé Rookworst of mijn aller eerste make-up: een doorzichtige lipgloss. Ik was er vroeg bij met make-up en kan daarom ook niet zonder, en ik denk dat iedere vrouw van Make-up blij wordt als je het erover hebt. Althans ik in ieder geval wel! En vandaag kreeg ik een leuk pakketje opgestuurd van de nieuwste Cream en Matte Lipgloss van de Hema, en natuurlijk probeerde ik ze voor je uit.

De laatste tijd weten de PR-bureaus me wel te vinden, maar ik mag natuurlijk niet klagen. Ik ben juist blij en ook wel trots op mezelf dat ik dit allemaal voor elkaar krijg, dankzij jullie. Jullie die het leuk vinden om te lezen! Daarom wil ik mijn dank ook uitspreken aan jullie. Thankjoeee guys.

Zoals ik al in de inleiding zei heeft iedereen wel wat met de HEMA. Zo heb ik wat met de make-up van de HEMA het is soms niet perfect, maar voor deze budget producten hoef je het zeker niet te laten liggen. Maar.. Hema is goed op weg om hun assortiment kwalitatief beter te maken. En dat kan dus alleen maar in de toekomst beter gaan.

Hieronder ging ik aan de slag met de nieuwe cream/matte lipproducten van de HEMA:

Matte Lipglosses

Ik moet zeggen: ik ben met alle tevreden, behalve de paars zwarte kleur: ik moest daarvoor 2 laagjes aanbrengen en het zit er nog niet mooi op. Natuurlijk zijn de foto’s met flits en extra verlichting gemaakt, dus de vlekjes vallen daardoor extra op. Ik vind het jammer, maar in het daglicht zal dit minder opvallen.

Naast dit kleurtje, zitten er natuurlijk wél mooie kleurtjes tussen die mij aanspreken. Zelf ben ik natuurlijk als iedere vrouw verslaafd aan het roze kleurtje, en vind ik de rode tinten ook erg mooi. Wat is jou favoriete kleur?

Cream Lipglosses

Wauw, over deze ‘Cream’ varianten ben ik zeer te spreken. Ze zijn in één laagje gedekt en zitten fantastisch! Ik moet natuurlijk niet te overdreven doen: maar ik kan gewoon niet anders. Als ik eenmaal goede producten opgestuurd krijg moet ik mijn positiviteit uitspreken. Toch? Daarom moet ik zeggen dat alle cream lipkleurtjes heel erg mooi zijn. Óók hiervan vind ik de roze kleurtjes het mooist.

De Matte Lip Creams en Lip Lacquers van de HEMA vanaf nu verkrijgbaar voor € 4,50,- p.stuk

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg