Mellaah.nl stopt en komt terug met iets nieuws..

Mellaah.nl stopt. Na jarenlang fijne artikelen mogen te schrijven ga ik verder met iets nieuws & kunnen jullie mij volgen op Instagram.

Begin Januari heb ik flink wat geïnvesteerd om Mellaah nieuw leven in te blazen. Helaas mocht het niet baten, en kwam er ook nog eens corona die het helemaal niet makkelijker maakte.

Ik wilde al een tijd verder op Instagram en daar mijn energie in steken. Daarom leek het mij een goed moment om daar verder te gaan.

Ik zal komende tijd al mijn energie steken in een gloednieuwe blog. Ik neem dan uiteraard artikelen mee, niet alles. Ik ben namelijk in een nieuwe fase in me leven zoals jullie weten ;-) dus zal het iets nieuws, fris en anders worden dan ik al die tijd deed.

Volgen jullie mij daar & op Instagram?

Tot dan!