Laden...

merk ondergoed en t-shirt van Hemdvoorhem

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Valentijn is eindelijk voorbij, althans zo denken de meeste. Maar cadeautjes kunnen altijd toch?

Althans, zo denk ik er zelf over. Nou test ik regelmatig pakketjes van HemdvoorHem.nl; van t-shirts, polo’s en strijkvrije overhemden ik test ze eigenlijk allemaal op mijn stiefvader en vriend. Waarom twee verschillende personen? Nou daar heb ik een goede rede voor.

Niet iedere man heeft dezelfde maat, en mij maakt het echt niet uit of je juist dunner of wat voller ben.

Zelf ben ik ook wat voller. Maar zo kan ik wel een betere indruk geven van de producten van HemdvoorHem.nl. Zoek je dus iets anders voor een grotere maat, raad ik je aan om mijn andere artikels even te bekijken voor vergelijkingsmateriaal.

HemdvoorHem is een bedrijf die richt op kwaliteit voor mannen. Op een budget, maar zoek je toch een merk t-shirt? is HemdvoorHem een aanrader. Daarnaast is het ook nog eens leuk om cadeau te doen, verjaardagen of je geliefde.

Daarnaast versturen ze ook nog eens in mooie cadeauverpakkingen zodra je ernaar vraagt.

Erg leuk dat ze daarmee rekening houden. Zelf vind ik het fijner om online te shoppen dan in een winkel, althans in de winkels weet ik nooit waar ik moet beginnen. HemdvoorHem heeft letterlijk alles voor iedere man.

Zoals jullie inmiddels wel van mij weten heb ik geen geduld. Hah! Dus.. ging ik direct aan de slag met de producten die ik opgestuurd kreeg.

Nou koos ik er deze keer ervoor om het cadeau te doen aan mijn stiefvader (die nog van niks wist!). Leuk om hem ook is een keertje te verrassen.

Vorige keer vertelde ik dat ik dit merk nog niet kende, gelukkig weet ik deze keer wel beter en kan ik het vergelijken met andere producten die ik van HemdvoorHem.nl heb gekregen.

Deze onderbroek van elastisch materiaal zit heerlijk voor iedere maat. Goede kwaliteit gaat langer mee, en blijft (vind ik persoonlijk) ook langer mooi.

Heel toevallig draagt mijn stiefvader (waaraan ik het cadeau doe), heel veel elastische t-shirts die een diepe hals hebben.

Toevallig! Want deze kreeg ik ook opgestuurd, dit had ik niet doorgegeven. Me stiefvader is erg blij met deze nieuwe aanwinsten, en bedankte mij ook met deze nieuwe items. Fijn om hem ook eens een keer te bedanken.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie