Laden...

met de beauty pillow krijg je zijdezachte haar en stralende huid

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Een tijdje geleden kreeg ik een ‘satijnen’ kussensloop opgestuurd, ik wist toen totaal nog niet waar ik precies over praatte.

Laatst kreeg ik een een leuk mailtje voor een beauty kussensloop, die er voor moest zorgen dat je een betere huid krijgt. Ik was er zo over te spreken, dat ik het heel graag met je wil delen.

Ik testte een kussensloop van Satijn!

Met deze kussensloop krijg je niet alleen glanzend haar, maar dus ook een stralende huid beweerd dit bedrijf. Eigenlijk pak je je minpunten vanuit de buitenkant aan overigens klinkt het ook nog eens heel logisch. Nou weet ik dat Satijn sowieso beter is dan Katoen en andere stoffen, overigens is het ook nog eens een goedkopere stof. Dat is eigenlijk best gek omdat satijn heel erg lekker ligt. Satijn werkt goed voor de talgproductie van je huid, en eigenlijk ben ik dan wel benieuwd of het ook dan goed tegen Acne werkt? Dit moet ik uiteraard langer testen en dat ben ik ook van plan.

De kussensloop voelt echt heerlijk zacht, en goed van stof aan. Het voelt echt alsof je op een luxe hotel slaapt het voelt echt heel fijn aan. Eigenlijk nog veel beter dan de satijnen kussensloop die ik eerder dit jaar opgestuurd kreeg, deze kussensloop voelt echt dik van stof aan. Wat echt een fijn gevoel geeft.

Ik ben echt blij met mijn nieuwe aanwinst, ik gebruik hem nu een week en mijn huid en haar zien er al veel beter uit. Overigens heb ik s’ochtends normaal altijd het probleem dat mijn haar helemaal in de war zit, omdat ik vrij dik haar heb. Nu heb ik dat totaal niet, want mijn haar blijft gewoon zo zitten. Geweldig! Na alle middeltjes die voor je huid werken, vindt ik deze kussensloop zeker een aanwinst om te hebben.

Zelf koos ik voor de Lila variant die op de website van Beauty Pillow te koop is voor € 22,95,- 

Heb jij ooit op een satijnen kussensloop geslapen? Ik hoor het graag!

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie