Laden...

met deze rose marble horloge kom je de feestdagen goed door

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst kreeg ik een leuk mailtje van de grote sieraden webshop van Nederland, ik mocht iets leuks uitzoeken voor de feestdagen hier ook kon ik natuurlijk geen nee zeggen en ging direct kijken op hun website.

Daarop zag ik heel veel leuks maar ik zag al direct iets op het oog wat ik heel erg gaaf vond namelijk een marble horloge met de Rosé gouden band. Deze wilde heel graag testen met jullie.

MarbleBlack Rosé Gouden Horloge

Toen ik deze horloges zat, wist ik het meteen dit is mijn horloge. Ik vind hem echt bij mijn persoonlijkheid passen en daarom koos ik ook voor deze horloge. Ik zag eigenlijk heel veel leuks op deze webshop waardoor het eigenlijk moeilijk was om te kiezen. Ik ben toch blij dat ik voor deze horloge heb gekozen hieronder zie je waarom:

Dit horloge kreeg ik van: MyJewellery, hier kunt je de Horloges van hun op een rijtje zien.

Met deze horloge kom ik zeker de feestdagen door ik ga ‘m zeker dragen tijdens de kerst en misschien zelfs ook wel tijdens oud en nieuw staat bij elke gelegenheid en ook mij ook zwart jurkje. Ik ben helemaal blij met deze horloge zo blij dat ik het eigenlijk niet in word ik een uitdrukken. De foto’s spreken boekdelen als zeg ik het zelf. Ik ga zeker vaker bestellen op deze webshop want ik heb een aantal andere leuke dingen ook gezien op deze webshop ik heel graag wil hebben.

Deze horloges het heel erg lekker om de pols, en staat fantastisch ze hadden deze horloge ook een witte Marble die vond ik persoonlijk ook heel erg mooi maar ik heb wat met zwart en tijdens de kerst was het perfect met mijn Zwarte jurkje met studs.

Deze horloge kun je hier verkrijgen: MyJewellery

Al deze webshop? Ik hoor het graag in de reacties ook gehoord graag wat jullie van deze horloge vinden zouden jullie ook deze keuze maken?

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.