Dit waren mijn eerste Perspakketjes van dit jaar

Pakketjes krijg ik de hele jaar door, perspakketjes vind ik toch eigenlijk wel speciaal. Je weet eigenlijk nooit wat er in zit, en ik hou wel van verassingen en ik denk dat ik daarin niet de enige ben. Begin januari kreeg ik vrijwel al direct 3 producten opgestuurd die mij ook aanspraken, daarom maakte ik er een artikel van. Benieuwd wat ik van deze producten vindt? Kijk dan vooral eventjes verder..

Wat zijn pers/mediabureau’s?

Ik zit bij heel veel verschillende media/persbureau’s, ik krijg van hun iedere keer nieuwe producten opgestuurd die net uit zijn of nog uit moeten komen. Ik mag dus eigenlijk als het ware het product uitproberen voordat het in de winkels ligt. Ik blijf altijd kritisch, maar deze persbureau’s weten heel goed wat ze wel of niet opsturen. Ik ben meestal ook wel direct tevreden over het product. Maar het is altijd goed om je eigen mening te geven, als ik het niks vindt dan zeg ik dat al direct.

De producten

Ik kreeg laatst 3 producten opgestuurd, en het zijn ook aardig vrij dure producten. Iets wat ik dus normaal niet zomaar koop, dat maakt het speciaal want als ik de producten goed vindt koop ik het altijd opnieuw, en opnieuw.

Ik kreeg 2 cremes opgestuurd, en 1 mascara van Bobbi Brown. Het is eigenlijk beschamend maar volgens mij heb ik nog niks van Bobbi Brown, maar ik heb er wel vaker dingen over gelezen of gezien. 1 crème is voor de wat oudere huid, anti-aging van Babor. Sorry mam, maar ik heb hem aan jou gegeven haha! En van Paula’s Choice een serum voor op het gezicht.

  • Hieronder geef ik mijn mening:

 

 

Op een rijtje:

  • Babor Anti-aging Neuro Sensitive // € 64,00 – Deze Creme is bedoeld als Anti-Aging en voor de Droge schilferige huid, deze creme heb ik aan mijn moeder gegeven. Je ziet bij haar al bij dag 1 verschil: haar huid is gevoed en ziet er daadwerkelijk beter uit.
  • Resist Brightening Essence van Paula’s Choice // € 47,00 – Deze serum die ik nu al een week lang iedere dag gebruik laat mijn huid er direct beter uitzien. Ik heb eerlijk gezegd nog nooit zo’n goede serum in mijn handen gehad. Hij werkt fijn en trekt direct in. Er zit Arbutin, vitamine C en plantenextracten laten de huid stralen, het werkt ook tegen de rimpeltjes. Alleen heb ik dat natuurlijk nog niet! 🙂
  • Bobbi Brown Mascara // € 27,00 – Het werkt fijn als een normale mascara, ik moet eerlijk bekennen dat ik hem niet heel ‘speciaal’ vindt. Maar omdat het natuurlijk een merk is ga je het al sneller speciaal vinden. Ik weet niet of ik deze Bobbi Brown vaker ga kopen, maar ik ga wel binnenkort naar andere verzorgingsproducten kijken.

Kende jij Babor, Paula’s Choice of Bobbi Brown al? En wat heb jij aan producten van deze merken? Ik hoor het graag in de reactie’s!

* De producten die hierboven zijn vermeld zijn gekregen, zie: Disclaimer voor meer informatie.

#, #, #