Laden...

mijn eerste positiebroek van Gebe

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Ik heb via mijn sociale media kanalen zoveel leuke reacties gehad op mijn zwangerschap, alvast heel erg bedankt.

Laatst ontving ik een leuk mailtje van Gebe die zwangerschapskleding verkoopt via hun webshop. Zelf had ik nog nooit van Gebe gehoord, en daarom raakte ik direct benieuwd om iets nieuws uit te testen.

Zelf had ik nog geen positiekleding gekocht. Ik ben nog vrij vroeg 16 weken, en me buik begint nu te ‘groeien’ ik kan nog net mijn oude spijkerbroek aan. Dus werd het eens tijd om aan de slag te gaan, want zitten deze broeken met buikband echt zo lekker als ze beweren?

Ik heb me laten verrassen. Het enige wat ik door had gegeven waren mijn maten. Soms ook weleens fijn om een cadeautje te krijgen, toch?

De bestelling had ik binnen enkele dagen in huis, en uiteindelijk kreeg ik een witte broek. Das toevallig! Ik draag de laatste tijd alleen maar witte broeken dus het kwam ook nog eens goed uit.

Wat zo fijn is dat ik in deze broek nog geen meegroeien, zelf heb ik maat M maar hij is natuurlijk rondom de heupen en buik groter. Tevens zit er aan deze broek een buikband, wat erg lekker zit.

Op de broek zitten draadjes, waardoor hij er gedragen en stoer uitziet. Ik vind het echt wel wat hebben.

Ik ben erg blij met mijn nieuwe Gebe aanwinst.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie