Laden...

mijn favorieten apps (voor de smartphone)

telefoon

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Je kunt wel zeggen dat ik wel verslaafd ben geraakt aan het hele Apple gebeuren, wat denk ik niet iedereen zal begrijpen: zelf vind ik persoonlijk dat Apple ook wat meer voor het zakelijke is bedoelt maar het is natuurlijk ook een hele mooie aanwinst om te hebben.

Om mijn IPhone goed te onderhouden, koop ik vaak telefoonhoesjes bij verschillende online webshops. Zo heb ik echt een hele la vol liggen met zoveel leuks wat ik om mijn telefoon heen kan doen! Bovendien val je met een leuk telefoonhoesje ook echt op, zo krijg ik wel vaker complimenten op mijn mooie hoesje die ik die dag erop had. Leuk om op te vallen!

Het leek mij leuk om de leukste Apps van een IPhone op een rijtje te zetten, nou zijn de meeste Apps ook gewoon verkrijgbaar in de Play Store van Android. Leuk om te weten dus:

Timehop

Deze App heb ik eigenlijk al een hele lange tijd op mijn IPhone. Zo weet ik dat ik ieder jaar om dezelfde tijd ziek ben, en wat de blogpost van Mellaah.nl van vorig jaar was. Timehop neemt je mee terug in de tijd via Social Media kanalen. Zo heb ik mijn: Facebook, Twitter en Instagram gekoppeld. Leuk om te zien wat ik vroeger op Twitter neerzette!

OmaWeetRaad

Het klinkt misschien gek, maar soms zijn tips van ‘oma’ wel leuk om te lezen. Zo weet ik hoe ik de onkruid in mijn voortuin weghaal, en hoe ik sommige dingen in de douche schoonmaak ook staan er tips voor je gezondheid etc. op.

Zo heb ik weleens vaker last van Aften: Kaneelpoeder werkt als een malle. Fijn om te weten.

Blendle

Vroeger las ik zo om de week een tijdschrift uit de winkel, in tegenwoordige tijdperk kun je magazines lezen via je smartphone.

Eigenlijk past Blendle alles aan op jou, glossy magazine of de krant? alles staat erop bovendien hoef je maar een paar cent te betalen voor het stukje wat jij graag wilt lezen. Je hoeft dus niet de hele tijdschrift langs te gaan. Ik vind het persoonlijk leuk dat alles binnen handbereik is!