Laden...

mijn favorieten Netflix series van dit moment

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Ik ben verslaafd aan Netflix, de laatste tijd kijk ik het steeds vaker. Nou heb ik in de beginperiode van mijn blog vaker Netflix updates geplaatst een of andere manier ben ik hiermee gestopt.

Jammer, ik denk zelf dat het door de verhuizen kwam. Maar goed! Ik ben weer helemaal terug.. en heb een aantal leuke series op een rijtje voor je gezet! Zoek je dus nog een leuke serie?

The Walking Dead

Eigenlijk bekijk ik deze nu op Fox, omdat ik gewoon bij wil blijven. Deze serie staat ook op Netflix.

Sleepy Hollow

Een spannende serie, en weer een terug-in-de-tijd serie. Ik hou wel van de dingen van vroeger.. leuk om te bekijken! Deze serie is ook nog eens superspannend!

Jessica Jones

Deze serie heb ik eigenlijk vorig jaar al bekeken, maar is zeker een aanrader als je van ‘triller’ achtige series houdt.

Call the Midwife

Vroeger was alles beter, zeiden ze.. nou met apparatuur was alles nog een beetje ‘oud’ gelukkig mogen we nu blij zijn met het gene wat wij hebben. Vroedvrouwen van vroeger bij de nonnen in het klooster, erg leuk om te bekijken!

Orphan Black

Deze serie is echt een must om te bekijken. Als ik het internet moet geloven komt hij weer in Maart terug… kan niet wachten!

The Returned

Een spannende triller-serie, de titel zegt het al.. de dode die ineens opstaan. Maar het gekke is dan dat de mensen eromheen aan hun moeten wennen. Alles is anders!

Revolution

Ik vind het jammer dat hiervan geen nieuwe seizoen van komt.. het is namelijk een super spannende serie! Echt een must om te zien..

Tip: Frequency

De allerbeste serie om te bekijken is echt Frequency. Als ik er eentje moest aanraden is het echt deze serie, ik wil niet té veel over deze serie zeggen maar als je in het verleden iets kon veranderen met een machine: zal jij dat dan doen?

Shadow Hunters

Iedere dinsdag een nieuwe aflevering: ik vind deze serie spannend, maar niet geweldig. Er zitten overigens wel leuke jongens in… ook leuk toch?! haha..

Heb jij nog een Netflix-tip? Ik hoor het graag in de reacties!

reacties

maart 4, 2017
0

Heerlijk Netflix en staan zeer goede series tussen. Ben het ook helemaal eens met Frequency – erg goede serie. Welke ook een aanrader is “the 100” en Arrow.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: