Laden...

mijn favorieten zwarte outfits-items

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Zwart, misschien een simpele kleur maar je kunt er heel veel mee. Voor sommige mensen kleed zwart af, voor sommige maakt het zijn/haar outfit helemaal af.

Zo hou ik deze lente van mijn zwarte leren jasje, maar wist je ook dat de zwarte Choker weer terug komt? Ik vind zwart helemaal geweldig, ben je ook zo gek van zwart?

Leren jasje

Je zwarte outfit, is niet compleet zonder een zwarte leren jack. Je kunt je casual outfit op deze manier weer een stoere look geven met een leren jacket. Ook vind ik de stoere jackets leuk met studs het geeft je vaak een stoerdere uitstraling. Ik kan echt niet zonder mijn zwarte leren jasje, ik heb hem denk ik al meer dan twéé jaar en ik heb hem nog steeds in mijn kast hangen, en ik draag hem ook heel graag tijdens de lente en/of zomer!

Zwarte laarsjes

Naast mijn zwarte leren jasje, hou ik van laarsjes. Ook kun je laarzen in verschillende soorten kopen, zo heb ik meerdere leuke laarsjes gezien bij Zalando. Zwarte laarsjes met van die kettingen eraan! Ja, dat ik helemaal mijn ding. Classy laarsjes zijn echt mijn ding, maar ook kun je natuurlijk voor de stoere laarsjes gaan bijvoorbeeld: Dr. Martins, je kent ze waarschijnlijk wel! Als je ze in het zwart koopt kun je de laarsjes overal mee combineren. Zo hou je je outfit helemaal up-to date!

Chokers

Chokers, als je me andere artikel hebt gezien. Kun je zien dat chokers weer helemaal in zijn, je kunt ze met elke outfit combineren. Maar persoonlijk vind ik het leuk voor boven een Crop-top als je het figuur er niet voor hebt kun je het ook makkelijk deze lente combineren met een T-shirt met een print. Ik vind het heel erg leuk dat ze weer terug zijn, en ze geven je outfit natuurlijk net dat kleine beetje extra pit. Helemaal weer terug naar de jaren 90!

Zwarte jurkje

Elke vrouw verdiend een zwart jurkje. Ik vind dat elke vrouw/meisje wel een zwart jurkje in haar kast moet hebben. Waarom? Omdat het overal mee te combineren is, en je ziet er natuurlijk netjes uit. Ga je naar een diner? Zwart Jurkje = Check! Maar ook voor andere gelegenheden past het zwarte jurkje perfect.

Turtleneck

Hier schreef ik een tijdje geleden al een artikel over, de Turtleneck! Als je het niet kent check dan eventjes dit artikel ( het kan zijn dat de afbeelding niet goed uitlijnd, het is een oud artikel ), maar het kan je in iedergeval je een impressie geven wat nou eigenlijk een turtleneck is. Net zoals de Chokers gaan we weer helemaal terug naar de jaren 90′! Wie vind deze trend ook geweldig? Bovendien denk ik dat iedereen deze trend ook wel kennen!

2 reacties

juni 7, 2016
0

Ik houd ook van zwart. Ik vind je jasje erg leuk!

april 12, 2016
0

Wat een leuke dingetjes allemaal! Zwart is altijd goed 🙂

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: