Laden...

mijn guilty pleasures

mijn guilty pleasures

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Ja je leest het goed ik hou van Guilty Pleasures. Ik heb nogal wat rare Guilty pleasures ook kwa Muziek, en Eten. Van die rare gewoontes die ieder ander anders zal doen. Misschien ben ik wel raar, maar toch vindt ik sommige dingen echt geweldig en zal je het niet van mij verwachten. Ik vindt het ook wel grappig hoe mensen over mij denken. Vooral mijn muzieksmaak is heel apart en loopt onwijs uiteen. Ik doe wat ik leuk vindt, en zo blijf ik het altijd doen..

Muziek

Laten we maar bij het ergste eerst beginnen. Een aantal jaren geleden was ik alternatief ik vond het leuk om anders te zijn. Ik luisterde toen naar Rockmuziek maar het liep ook heel erg uiteen. Ik heb ook een tijd gehad waarnaar ik ook naar Metal luisterde, maar die tijd sla ik even over als jullie het niet erg vinden. Maar een bandje is me altijd bijgebleven en soms luister ik het nog steeds. Dat is namelijk Paramore ik vond Hayley vroeger geweldig! Ook luisterde ik vroeger naar Tokio Hotel, en Lafee. Ieder zijn smaak toch?

Ook luisterde ik een tijd naar Hollandse muziek. Dat doe ik eigenlijk nog steeds, want ik vind sommige muziek zo gezellig. En ik vind ook dat de Hollandstalige muziek meer aandacht moet krijgen. En ik denk ook dat niet iedereen dit bij me verwacht. Ik vind het echt geweldig om naar John West, Django Wagner, en Henk Dissel te luisteren. Ken je deze artiesten niet? Dan zal ik ze zeker opzoeken op You-tube.

Eten

Kwa eten heb ik ook rare gewoontes. Als kind at ik altijd voordat ik naar school ging een boterham met: Boter, Hagelslag, Boter. Heerlijk is dat! Ook als je niet van boter houdt smaakt dit gewoon heel lekker. Ook at ik altijd als kind die hagelslag met funnies! Aaah, zo lekker is dit. En nu eet ik het eigenlijk nog steeds.

Films

Tijdens kerst kijk ik echt áltijd naar Scrooged. Aah! Dit is zo’n leuke film, de mooiste versie is van Disney. Ik heb hem nu echt zovaak gezien, maar dat maakt mij echt niks uit. Ik blijf en zal hem altijd kijken eigenlijk heeft mijn moeder die virus gegeven. Sorry mam!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.