Laden...

mijn haar voilet paars verven

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst kreeg ik een pakket van mijn PR-bureau met heel veel verschillende producten van de Kruidvat erin.

O.a. ook deze kleurspoelingen van de Kruidvat. Nou wilde ik al een tijdje mijn haar al paars verven nou had ik een tijdje terug mijn haar al paars, maar dat was donker en permanent. Deze Kruidvat haarspoelingen niet.. het zijn kleurspoelingen!

De Kruidvat zit hier letterlijk bij mij om de hoek, ze kennen me ook werkelijk hier in Rijswijk. Hah! Nee, de producten van de Kruidvat zijn verschillend en vaak budget. En Budgetproducten is dan ook werkelijk iets waar ik van hou.

Vroeger.. heb ik héél veel verschillende haarkleuren gehad: zie dit artikel. Paars, Rood, Roze, Groen, Blauw, Zwart werkelijk alle kleuren van de regenboog. Ook veel kleurspoelingen: dus ik weet ook hoe het te werk gaat. Nou is het nog nooit fout gegaan…

Het werkt niet, nadat ik mijn haren had geföhnd zag ik.. niks. Nou is het mij nog nooit overkomen: ik had vaker mijn haar geverfd met kleurspoeling. Maar dit werkt niet.. jammer! Want toen ik het in mijn haren deed werd ik al direct blij: ik wordt paars! Eenmaal na het uitspoelen zag ik geen verschil.

Om deze kleurspoelingen te gebruiken moet je lichtblond haar hebben = check! Ik heb bijna witblond haar zelfs. Dus dat kan het niet zijn.

Ik heb het er langer in gelaten dan normaal.. iets waar ik bang voor was want meestal moet je het er zo kort mogelijk indoen anders wordt het té vel.

Je moet het met conditioner verdunnen, hier heb ik niet té veel erbij gedaan. Maar misschien had ik iets meer kleuring erbij moeten doen.

Jammer dat het product niet werkt, ik ga het vandeweek nog eens een keertje gebruiken. Nog iets langer erin en iets meer kleuring.. anders weet ik het ook niet meer. Deze Colors to Play van Kruidvat zijn te koop voor: € 3,99,-

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.