Laden...

jurk van Chicloth

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst kreeg ik een leuk mailtje uit een ander land: namelijk Chicloth.

Nou kennen we allemaal Aliexpress, een goedkope site waar je dingen uit andere landen kunt halen.

Nou is Chicloth een bedrijf gevestigd in Hong Kong: die allemaal goedkope en vooral.. Leuke items op een rijtje verkoopt. Maar is goedkoop duurkoop? Ik kreeg een leuke jurk naar keuze opgestuurd.

Je kent het wel: van die webshops met veel te mooie foto’s om waar te zijn. Chicloth is dat niet: ze laten de producten daadwerkelijk zien als de klant het draagt.

Het is een chinees bedrijf, maar gelukkig hebben ze wel een Engelse website! Waar je alles makkelijk kunt bestellen via: PayPal, Mastercard, Visa, American Express en Apple Pay. Zelf gebruik ik vaak mijn PayPal account deze kun je makkelijk online koppelen met je normale bankrekening! Zelfs in een paar klikken..

Ik mocht voor dit artikel een jurkje uitzoeken, en ik zocht voor deze (warme) zomer een fleurig en bloemerig jurkje uit

In het begin van mijn blog maakte ik vaker outfit posts, dit wil ik zeker vaker doen! Ik vind het namelijk erg leuk.. Het maakt je wel een ‘beetje’ onzeker over je lichaam: maar waarom niet? Ik ben natuurlijk geen pro, maar ik doe mijn best. Ik wil Chicloth bedanken voor deze kans: dit jurkje is zeker een nieuwe aanwinst in mijn kledingkast! Fijn.

Ik zag in de webshop van Chicloth heel veel fijne jurkjes en items voorbijkomen. Zeker een kijkje waard dus! 🙂 Mijn jurkje is verkrijgbaar op de website van Chicloth voor: € 9,99. Vergeet niet rechtsboven op het € euroteken te klikken, anders lijkt alles 2 x zo duur!

Bestel jij weleens in ‘Buitenlandse’ webshops? Zo ja, tips zijn welkom!

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg