Laden...

rose gouden aanwinst van Aphrodite

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Armbanden, ringen en kettingen eigenlijk kun je mij als vrouw hier echt mee blij maken.

Zo heeft Aphrodite een groot assortiment met dit soort items, waar je eigenlijk iedere vrouw blij mee kunt maken (althans, zo denk ik er persoonlijk over). En vandaag neem ik mijn nieuwe aanwint met jullie door.

Aphrodite is een webshop die ik persoonlijk nog niet kende. Maar ze hebben eigenlijk voor elk klein budget en wil wat leuks. Het fijne vind ik de gratis verzending, zo krijg je nooit extra kosten op je bestelling.

Zo krijg je een verzending al binnen 3 a 5 werkdagen opgestuurd en kreeg ik mijn bestelling binnen in een goed verpakte envelop. En heb je bij de meeste items 14 dagen bedenktijd. Fijn om te weten dat ze goed met hun producten omgaan.

Zo vind ik het persoonlijk leuk om tijdens de feestdagen die eraan komen een leuk idee om iemand zo’n speciaal juweel cadeau te doen.

Denk bijvoorbeeld aan een mooie ring met aparte stijlen: Boho of klassiek eigenlijk heeft Aphrodite voor ieder wat wils. Zo kan ik als vrouw bekennen dat ik meer een ketting type ben, maar iedereen heeft natuurlijk zijn eigen smaak. Zo kun je je vrouw, kennis of zelfs schoonmoeder blij maken met een apart iets.

Als ik over iets praat wat mij echt aanspreekt noem ik dat mijn ‘aanwinst’. Dit komt doordat het product zo goed bevalt dat ik er eigenlijk geen andere label aan wil geven.

Zo noemde ik vroeger de beste items ‘fantastisch’ en ‘geweldig’ maar dit komt misschien een beetje dreigend over. Zo vind ik producten echt fijn, maar het is moeilijk om jou te dwingen iets te kopen. Toch? Vandaar doe en noem ik dat zo.

Bovendien kun je deze Infinity armband toch echt wel mijn nieuwe aanwinst noemen.

Als je mijn blog al een tijdje volgt begrijp je mijn liefde voor Rosé gouden spullen. Zo heb ik Rosé Gouden interieur spullen, kleding, en juwelen waaronder deze nieuwe fijne armband van Aphrodite.

Zoals ik al zei draag ik vaker kettingen en armbanden dan ringen. Zo draag ik de laatste dagen, iedere dag wel deze mooie aanwinst. Ik ben blij, blij met mijn fijne een minimalistische armband. Hij ligt los om de pols waardoor je eigenlijk niet voelt dat hij om je pols zit. Zo erg, dat ik aan het einde van de dag hem vergat af te doen. Prijs: € 21,90

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg