Laden...

minimalistische ketting van Happiness Boutique

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst kreeg ik een leuk mailtje van Happiness Boutique normaal verloopt een samenwerking altijd in het Nederlands, maar dit bedrijf sprak Engels.

Helemaal geen probleem natuurlijk zolang het om een hele leuke samenwerking gaat, ik mocht iets leuks uitzoeken: en ik moet zeggen ik zag zoveel leuks dat ik eerlijk gezegd niet kon kiezen. Op eerste gezicht een goed teken dus lees snel verder..

Toen ik op onderzoek uitging op Happiness Boutique kwam ik niet alleen sieraden tegen maar ook hele leuke jurkjes. Happiness Boutique is een bedrijf met een missie: iedereen gelukkig maken met mooie accessoires dit is eigenlijk een missie die ik zelf ook gebruik. Zelf wil ik ook iedereen blij en gelukkig maken. Een missie en doel die mij dus zelf ook heel erg aanspreekt. Happiness Boutique verkoopt eigenlijk allemaal verschillende kettingen van het moment, zoek je dus nog een ketting maar kun je hem niet in de winkel vinden kan ik Happiness Boutique zeker aanbevelen.

Zelf koos ik voor een Minimalistische Ketting, eigenlijk best simpel maar toch heel erg klassiek ik hou ervan. Ik wordt echt heel erg blij van dit soort kettingen, wie is het hier met mij eens? Hieronder zie je de ketting die ik zelf koos:

De verpakking

Happiness Boutique gebruikt een hele mooie verpakking, een donker roze verpakking waarin verschillende ‘Happy’ quotes in zitten die je dag weer goed maakt. Wij vrouwen en meiden houden gewoon heel erg van de kleur roze: wie is het hier met mij eens? De verpakking wordt je vanzelf wel blij van en daarom werd ik al direct blij van de ketting. De ketting zie je direct zitten, en ik wilde hem heel graag omdoen.

Waarom Happiness Boutique?

Happiness Boutique is een internationale online winkel voor een positieve, fashion-forward moderne vrouwen. Onze stijl is tijdloos klassiek met een charmante vintage touch. We putten inspiratie uit schattige prints, mooie patronen , mooie kleuren, kunst, fotografie en mode. Onze artikelen streven niet alleen om je er goed uitzien, maar handig om je een goed gevoel.

Ik kon niet wachten om hem om te doen

De quote die bij de ketting zit vindt ik zelf heel erg inspirerend en ik denk deze quote wel vaker te gebruiken, wie houdt er ook zo van inspirerende quotes? Quotes motiveren je en daarom vindt ik het zo geweldig dat je het bij een ketting krijgt.

De ketting zelf vindt ik heel erg mooi en minimalistisch precies zoals ik hem eigenlijk had voorgesteld. Deze ketting is gewoon geweldig en ik zal hem zeker vaker gaan dragen. Ik ben benieuwd of jij al Happiness Boutique al kende? En hou jezelf ook van Minimalistisch? Laat het achter bij de reactie’s.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.