Laden...

toffe gepersonaliseerde klok opgestuurd van Mobilinnov

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst kreeg ik een leuk mailtje, van een buitenlands bedrijf. Of ik een tof product uit wilde zoeken met daarop een gedrukte foto.

Nou wilde ik dat wel eens graag uitproberen! Proberen kan geen kwaad toch? Zelf koos ik voor een foto met mijn nichtje en haar hondje Lady. Benieuwd wat ik er van vind?

Toen ik laatst een mailtje kreeg van Mobilinnov, één Frans bedrijf wilde ik direct gaan voor een klok. Maar ze hebben ook: Telefoonhoesjes met foto, Koffercases, en heel veel anders leuks waarop je iets kunt bedrukken. Omdat de website Frans is had ik via mijn browser echt een vertaler nodig, gelukkig kwam ik er al vrij snel uit.

Je kunt kiezen uit heel veel leuke ontwerpen, maar zelf koos ik voor een eigen ontwerp. Ik koos een foto samen met mijn lieve nichtje! Ik vind sowieso foto’s in het huis erg sfeervol en leuk om naar te kijken.

Nadeel = voordeel?

Toen ik het pakketje kreeg zat het heel, en dan ook heel goed ingepakt. Gelukkig maar anders gaat de klok kapot. Ik moet eerlijk zijn dat ik er heel iets anders van had verwacht, het is namelijk gewoon een klok van de IKEA met daarin een foto erin gedaan. Heel iets anders dan wat ik er van verwacht had. Maar goed, over de klok zelf gesproken:

Naast dat de klok iets minder van kwaliteit is dan ik had verwacht, is het idee wel erg leuk. Ik ben wel erg blij met de foto die ik gekozen heb. De blogpost is waarschijnlijk anders dan dat je van mij verwacht, namelijk kort maar krachtig. Maar ik kan er zelf ook niet zo heel veel van maken.

Alsnog ben ik nog wel blij met de klok, maar niet ‘wauw’. Alsnog heeft Mobilinnov verschillende producten die ik ook erg leuk vind, dus het is het wel waard.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.